Geike en de wolf – Eric Englebert

Gepubliceerd op

geike_en_de_wolf

Mama is klaar met voorlezen en Geike gaat slapen. Maar wat hoort het geitje? Gerommel en gegrom. Er zal toch zeker geen monster onder haar bed zitten! Een grappig en vertederend verhaal over een dapper geitje en een superlieve wolf. Vanaf 4 jaar.

Mama leest Geike een verhaal voor over een wolf. Natuurlijk durft Geike daarna niet meer te slapen en hoort ze geluiden uit haar kast komen en vanonder haar bed. Ze is ervan overtuigd dat er een wolf in haar kamer zit.

Een heel herkenbaar fenomeen, dat zullen alle ouders beamen. Monsters in de kast of onder het bed, dat heeft ieder kind wel eens gedacht. Dat maakt het boek juist zo leuk en voor ieder kind herkenbaar. En daarom ideaal om voor te lezen voor het slapen gaan, want zo leert het kindje dat angsten vaak ongegrond zijn en enkel in de verbeelding bestaan. Monsters zijn niet altijd eng, maar juist vaak net zo bang of triest.
Een heel leuk boekje met prachtige potloodtekeningen. Het meisje aan wie ik het voorlas vond het eerst eng en was daarna zo opgelucht dat het niets bleek te zijn, dat ze daarna sliep als een engeltje.

ISBN: 9789044821208
Uitgeverij: Clavis
Illustraties: Claude K. Dubois
Tekst: Eric Englebert
Prijs: € 12,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.