Luisterboek: Is liefde besmettelijk – Manon Sikkel

Gepubliceerd op

liefde besmettelijk

Isa (11) is weg van Tristan. Op haar weblog legt ze uit wat liefde is, geeft tips en vertelt liefdesverhalen. Haar hele leven staat op z´n kop…

Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect, gewoon goed genoeg.

Maar van de ene op de andere dag is mijn leven veranderd in een complete chaos. Waarom heeft niemand mij gewaarschuwd dat liefde besmettelijk is?

Is liefde besmettelijk? is het eerste deel over IzzyLove en werd bekroond met de Hotze de Roos-prijs en de Debuutprijs van de Jonge Jury. Schrijfster Manon Sikkel won twee keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury en kreeg ook een Pluim van de Senaat. Manon leest haar debuut op sprankelende wijze voor!

Is liefde besmettelijk is een mooi luisterboek voor tieners, voor meiden en stiekem ook voor jongens. Isa (11 jaar) heeft een eigen weblog waarop ze haar eigen dagboek bijhoudt.
Het boek wordt in alle rust voorgelezen en zit vol verrassingen. Vooral voor Isa zelf. Ze komt leuke jongens tegen en de hormonen gaan heel erg tekeer. Je kunt echt overal over twijfelen als je Isa moet geloven. Jack, de zielige vriend van haar ouders, komt langs met zijn zoon Jules (die net een week bij hem woont) en ze vindt Jules gelijk leuk.
Maar……ze vindt Tristan van school ook leuk. Gebeurtenissen uit haar dagelijks leven worden afgewisseld met stukjes blog waarin ze alles relativeert. Tijdens het luisteren vergeet je even alles om je heen en ik wilde niet meer stoppen. Ook omdat je hoopt dat alles goed zal komen.
Op het laatst gaat het over drie beroemde liefdesverhalen. Een mooie afsluiter van dit leuke luisterboek.

Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047615620
Cd’s: 3 luisterduur: 3 uur en 20 minuten
Prijs: € 14,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.