Luisterboek: Leven van een Loser – Jeff Kinney

Gepubliceerd op

leven loser

Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Altijd al wilde Bram stoer en volwassen overkomen, maar is ouder worden écht wel zo cool? Voor je het weet draag je namelijk VERANTWOORDELIJKHEDEN of sta je op een feestje met rare meisjes. Alsof dát allemaal zo vet is! Eigenlijk ziet Bram alleen maar nadelen van ouder worden. Zo schrijft zijn moeder een stuk over DE PUBERTEIT (lees: over Bram!) in de plaatselijke krant. En dan heeft hij ook nog eens ruzie met Theo, zijn beste vriend. Niet te doen! Toch?!

Het leven van een Loser – Niet te doen! is het vijfde luisterboek over de geboren loser Bram Botermans. Acteur, schrijver en cabaretier Job Schuring, die eerder de eerste vier luisterboeken van Het leven van een Loser voorlas, trekt weerom alles uit de kast en leest op onnavolgbare wijze voor. Inclusief geluidseffecten!

De eerste reactie van mijn zoon was dat hij een andere stem verwacht had, dat had ik eerlijk gezegd ook. Het klinkt iets te volwassen voor een boek dat door een jongen is geschreven. De geluidsfragmenten en het verhaal zelf maken alles goed. Op 2 cd’s wordt alles verteld dat voor tieners erg belangrijk is. En waar ouders anders tegenaan kijken. Toch raad ik ouders van tieners aan om deze boeken echt te lezen en te luisteren. Dan kun je je inleven in de wereld van je puber.
Die zijn met hele andere dingen bezig dan wij en daarom is het een perfecte aanvulling op al die boeken over puberbrein enz. Het illustreert prima hoe tieners in het leven staan.
Ik heb het boek zelf ook gelezen en dit verhaal is wat korter maar niet minder leuk. Vooral door de effecten. Het is heel anders volgens ons. Je hebt het idée dat het een ander boek is.
We hebben heel erg gelachen en hebben 1,5 uur plezier gehad met dit boek.

Uitgeverij: Rubinstein
ISBN 9789047617105
Cd’s 2 luistertijd 1,5 uur
Prijs: € 12,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.