Luisterboek Dagboek van een muts – Rachel Renée Russel

Gepubliceerd op

dagboek muts

 

De New York Times bestseller – Avonturen uit een niet-zo-perfect leven

Hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan.
Een nieuwe school, nieuwe aartsvijanden. En ook een nieuw dagboek, zodat Nikki al haar ellende kwijt kan.
Wanneer haar vader, ongediertebestrijder, een contract sluit met een poepiesjieke eliteschool, krijgt Nikki een beurs. Maar… hoe word je populair zonder coole smartphone of hippe outfit? DUH. Niet dus!
De populaire meiden negeren Nikki, hottie Brandon merkt haar alleen op wanneer ze weer eens een ENORME blunder begaat en zelfs haar echte vrienden zien haar niet meer staan als MacKenzie ze uitnodigt voor een feest.
Ellendiger kan het niet. Toch?

Dagboek van een muts wordt voorgelezen door actrice en cabaretiere Plien van Bennekom. Ze is vooral bekend als helft van het droogkomische duo Plien & Bianca.

Sorrie, ik moet nog steeds lachen…..ik ben 39 jaar, moeder van een puber van 12, een jongen en luister naar Izzy Love die in plaats van een nieuwe mobiele telefoon een dagboek krijgt. Ze is diep beledigd en overdrijft hier heerlijk bij!

Dagboek van een muts is een heerlijk chicklit voor onze pubers, de meiden dan. En hun moeders.

Dit boek wordt voorgelezen door een van de leukste cabaretiere Plien, die het verhaal zo leuk vertelt. Je gaat denken dat ze zelf een puber is. Ze gebruikt haar stem zo goed.De ergenissen zijn overduidelijk en de uithalen passen mooi in de tekst.

Ik hoor echt dat ze er iets meer van wilde maken dan gewoon een boek voorlezen. Ik vond het geweldig.Ik kon me heerlijk inleven in het leven van een tiener.. Zoonlief keek gek op toen hij dit boek zag en reageerde met; Mam, serieus??

Ja, mama heeft dit vroeger gemist ha ha! En geniet nu ze bijna 40 is van de pubers. Het mooiste is dat ik gewoon de cd speler uit kan zetten als ik het gezeur zat ben en verder kan luisteren wat die andere puber van 12 te vertellen heeft….ben benieuwd hoe hij over mij praat.

 

Uitgeverij: Rubinstein
ISBN: 9789047617099
Luisterduur: ruim 2,5 uur
Prijs: € 12,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.