Luisterboek Nouveau Riche – Esther Verhoef Voorgelezen door Yvonne van den Hurk

Gepubliceerd op

esther-verhoef-nouveau-riche

Is er een moment geweest, één moment, dat ik twijfelde? Een ogenblik van bezinning, introspectie, waarin ik niet alleen maar dacht aan de beloning…? Nee. Ik dacht alleen maar aan het eindresultaat.’

Een spannende intrige op het Franse platteland.

Het verhaal Nouveau Riche komt uit de bundel Wonen op vakantie.De mooie dame in de rode jurk geeft de cover iets spannends…een nieuwe thriller en hoeveel spanning kun je aan in 47 minuten?
Dat komt goed. De spanning is te snijden vanaf de eerste minuut. De rustige stem van Yvonne van den Hurk leidt ons naar Frankrijk.
Daar leven Jeroen en Ellen als ‘God in Frankrijk” Mooi huis, lieve dochter en alles voor elkaar. Ellen is alleen erg gespannen. Ze krijgen bezoek van een oud collega van Ellen en je merkt gelijk dat er een groot geheim is tussen Ellen en Marcel. Beloofd.
Wat is Nouveau Riche? Wie kan er in deze crisis nog zo leven? Het is voor de hand liggend wat erg gaat gebeuren en Een heel spannend boek met een onverwacht einde.

Uitgeverij: Rubinstein
Luisterduur 47 minuten
Prijs €10,95 1 cd luisterboek

Geniet extra van luisterboeken tijdens de Week van het Luisterboek 2014

De week vindt plaats van 19 t/m 25 mei en tijdens deze week ontvangt u bij uw CD luisterboek bestelling van tenminste 9,95 het gratis Luistergeschenk van dit jaar, Liever horen we onszelf van Renate Dorrestein.
Bestel de luisterboeken via http://www.luisterboeken.nl/

Geschreven door

Contact Info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.