I love Liv – Scènes uit het leven met 1 2 3 vaders – Marlies Slegers

Gepubliceerd op

I_love_Liv_-_Scènes_uit_het_leven_met_1_2_3_vaders__Marlies_Slegers

Het is wel vreemd te bedenken dat nog geen haf jaar geleden mijn wereld bestond uit mam, Luuk, en Jazz. Heel overzichtelijk. Nu heb ik een geheime vader, een soort stiefvader (tenminste, ik weet niet hoe ik Carl anders zou moeten noemen) en een zorgvader (Luuk is altijd wel heel zorgzaam en lief en ik hou van hem, ik zou hem niet willen missen). En er is een hakfbroertje onderweg. Ingewikkeld.

Het leven van een professionele puber is best zwaar, vindt Liv. Haar hersenen lijken zich in tweeën te splitsen. De ene helft schreeuwt: Michael, Sem, musthaves, feestjes, mobieltjes, fun, Londen en de bruiloft van mam en Luuk voorbereiden. De andere helft schreeuwt terug: huiswerk, proefwerken, kamer opruimen, geld sparen voor Londen en de ontmoetingen met haar echte vader geheim zien te houden. En alsof Liv nog niet genoeg aan haar hoofd heeft belandt haar BFF Kat in het ziekenhuis en is er dat ene berichtje van Lotte…
Hé Liefje, ben je al wakker? Bel me anders even op mijn mobiel. Heb echt rotnieuws… xxLotI love Liv, Scènes uit het leven met 1 2 3 vaders gaat over Liv die een half jaar geleden het contact met haar echte vader heeft hersteld, maar dit probeert ze verborgen te houden voor haar moeder. Verder loopt het ook niet helemaal volgens haar plan met de liefde en heeft ook haar vriendin Kat een vreselijke mededeling dat ze in het ziekenhuis is beland nadat er GHB in haar drankje is gedaan. De wereld van Liv staat helemaal op zijn kop, zal dit ooit allemaal nog goed komen?

Wat ik heel leuk vond aan I love Liv, Scènes uit het leven met 1 2 3 vaders is dat je helemaal het verhaal wordt ingetrokken. Je bent nieuwsgierig hoe het afloopt en wil het boek niet meer wegleggen. Wat het boek extra leuk maakt zijn de LoveZone tips en de losse berichtjes tussen het verhaal door. Zo heb ik verschrikkelijk moeten lachen om de LoveZonetips bij Puistzilla’s.
I love Liv – Scènes uit het leven met 1 2 3 vaders is een ontzettend leuk boek om te lezen en bevat ook nuttige tips.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048818662
Prijs: € 15,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.