Made out of Stars – Meera Lee Patel

Gepubliceerd op

madeoutofstars-2

Een écht doe-boek met weloverwogen quotes, persoonlijke reflecties, opdrachten en inspirerende illustraties. Meera Lee Patel daagt je in Made out of stars uit om op een andere manier in het leven te staan. Haar oogstrelende illustraties, inspirerende quotes en vele opdrachten zetten je aan het denken over wat nu echt belangrijk is. En met een flinke dosis aan self-care en self-realizationis dit journal een must voor iedereen die zichzelf wil leren begrijpen en accepteren.

Al in het voorwoord snap je waarom deze titel is gekozen, en hij is erg mooi gekozen, en het heeft een diepere betekenis. De dingen die er gevraagd worden kun je niet zomaar even uit je mouw schudden, je zult hier echt even goed over na moeten denken en niet zomaar iets verzinnen(anders heeft dit boekje totaal geen nut). Ik moet wel toegeven dat ik het een erg moeilijk boekje vind om in te vullen, ik wil natuurlijk geen nutteloze antwoorden verzinnen maar ik snap soms ook niet hoe ik een vraag moet ‘zien’/lezen om goed te kunnen antwoorden, en dat vind ik toch wel erg jammer(voor mezelf), al heb ik het er met iemand anders over gehad(hoe mooi maar ook hoe moeilijk ik het vind) en zij zei ook ‘de antwoorden komen uit jezelf dus niks kan goed of fout zijn, dat is meteen ook weer het mooie hiervan’, en dat is inderdaad ook wel weer waar, ik denk dat het mijn onzekerheid en/of perfectionisme is die een vraag uitgebreid uitgelegd wil hebben om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Kortom dit boekje betekend ook loslaten.

admin-ajax

De tekeningen en teksten zijn erg mooi en rustgevend al moest ik bij sommige echt even een paar keer kijken. Ik had persoonlijk voor een andere binding gekozen, je wilt een boekje dat zo mooi is natuurlijk niet over z’n rug heen open/kapot vouwen, maar omdat het een werkboekje is zul je eigenlijk wel moeten anders kun je het schrijven wel vergeten en dat vind ik erg zonde. Een ontzettend mooi en betekenisvol boekje waar je veel van kunt leren, doordat je zo moet nadenken over je antwoorden en ze diep in jezelf moet zoeken lijkt het iets in je binnenste te veranderen. Je leert dingen anders bekijken en voor mij is dat een groot geschenk. Wat erg fijn is voor degene die de teksten van de tekeningen (quotes) niet snappen of goed kunnen lezen (en daar ben ik er dus één van)  staan achterin alle quotes in het Nederlands en in normaal lettertype, neemt niet weg dat ik de tekeningen ontzettend mooi en op een bepaalde manier rustgevend vind. Een prachtig en waardevol geschenk aan jezelf of aan iemand anders.

madeoutofstars-4

Uitgeverij: Unieboek Spectrum
ISBN: 9789000364800
Pagina’s: 136
Prijs: € 13,99

[bol_product_links block_id=”bol_5bfa9f3d98e81_selected-products” products=”9200000095300905″ name=”Meera Lee Patel” sub_id=”Made out of stars” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.