Yougian deel 2 het glazen paleis – Latoya Moirae

Gepubliceerd op

yougian2

Aryn, de dochter van Allyn, heeft dezelfde krachten als haar moeder en groeit in Yougian op met haar beste vriend Charlie.
Na een fikse ruzie loopt Aryn weg van huis. Op haar reis naar het onbekende ontmoet ze vreemde wezens, een oude bekende van haar moeder en een aparte kapitein, die haar nieuwsgierig maakt naar de zeevaart.

Als Aryn er achter komt dat er ergens midden op zee een sinister eiland bestaat waar bloeddorstige monsters dolen, voelt ze de onweerstaanbare drang het eiland te zoeken. Ze wordt echter ontvoerd en komt vervolgens oog in oog te staan met een gevaarlijke tovenares, die haar aan haar donkere macht wil onderwerpen.
Vrienden blijken vijanden en hulp dient zich aan vanuit onverwachte hoeken. Maar of het voldoende is om de macht van de tovenares aan banden te leggen en zelf heelhuids van het horroreiland af te komen …

Ook dit deel was weer net zo’n verbazingwekkende reis als ‘Nest van de harpij’.
Ik kon hem met geen mogelijkheid wegleggen .
In dit deel draait het om de dochter van Justin en Allyn, Aryn.
Zij en haar beste vriend Charlie zijn altijd bij elkaar en hebben samen veel meegemaakt, het breekt dan ook Charlie zijn hart als Aryn er vandoor gaat omdat haar vader met Charlie’s moeder wil trouwen.
Aryn vlucht naar de stad Tiscaan omdat ze het gevoel heeft van de zee te houden.
Onderweg gebeuren er echter dingen die niet aan het toeval zijn te wijden.
In Tiscaan ontmoet ze een oude vriend van haar moeder wordt verliefd op hem. De gevoelens blijken wederzijds te zijn maar of dat wel om de juiste redenen is?
Aryn komt terecht op een behekst eiland en wat daar allemaal gebeurd gaat je fantasie te boven. Ook ontstaan er vriendschappen én tegenwerking uit hoeken die je niet verwacht.
Ook dit deel leest als een speer, al gaat het in dit deel wel heel vaak over de liefde .

Uitgeverij; Zilverspoor
pagina’s; 304
ISBN; 9490767204
Prijs; € 16,95,-

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.