12 mensen gaan op spiritueel avontuur en beleven de reis van hun leven tijdens het Droomdiner

Gepubliceerd op

Cover Droomdiner

Het Verhaal
Droomdiner, een spirituele roman, waarbij twaalf mensen samenkomen in een restaurant, zo op het eerste gezicht niets bijzonders… Echter zodra zij beginnen te eten, start het avontuur. Sam reist terug in de tijd, Jill stijgt op van haar stoel, Tess staat midden in een tornado, James zit in een sneltrein, bij Niels wordt alles grauw en grijs, Emma loopt door een duistere gang vol uitpuilende deuren, Anna zwemt plotseling in een duikpak door het restaurant… Wat laten deze avonturen hen zien… Wat doet het met ze…
De avonturen zijn verrassend, diepgaand, ontroerend, liefdevol en verfrissend.

Monique Peperkamp
De Auteur

Droomdiner is het debuut van Monique Peperkamp (1961). In haar dagelijkse leven is zij getrouwd en moeder van twee kinderen. Daarnaast werkt Monique als coach en leidt samen met haar man Dolphinflow, gespecialiseerd op het gebied van trainingen, coaching en advies. Vanuit haar ervaringen als coach schreef Monique Droomdiner, in de hoop anderen te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Presentatie
Op zaterdag 29 november zal Monique haar boek op feestelijke wijze presenteren. Aanvang van de presentatie is om 20:00. De presentatie zal gehouden worden bij Basisschool De Vuurvogel, Schansbos 5/6 in Zoetermeer.

Boekinformatie
Droomdiner ~ Monique Peperkamp
Uitgeverij Free Musketeers
ISBN: 9789048433308
370 pagina’s
Prijs: € 20,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.