365 dagen succesvol- het relatieboek – David de Kock & Arjan Vergeer

Gepubliceerd op

9789000343294_download

De boodschap van 365 dagen succesvol: het relatieboek is simpel: om je relatie te laten slagen moet je jezelf blijven.

Als je stevig naast elkaar staat, elkaar de ruimte geeft en groot over elkaar denkt, dan komt je relatie vanzelf tot bloei.

Met dit boek ontdek je hoe je heel eenvoudig een liefdevolle relatie kunt hebben en houden. En maak je van je relatie een superrelatie!

Een mooi en vooral duidelijk boekje, geen ge-etter met moeilijke of dure woorden, NEE gewoon een duidelijk boekje dat in normale mensentaal wordt geschreven. Humor kun je ook zeker vinden in dit boekje maar de serieuze kant staat toch echt voorop. Zelfs al heb je een goede relatie of juist helemaal nog geen relatie is dit een prachtig boekje om veel van te leren. Er word in duidelijke, vrij korte, hoofdstukken punten aangepakt waar de kwaliteit van je relatie of een aankomende relatie beter en mooier van wordt.
Ook zonder relatie is dit boekje een aanrader omdat het begin van een goede relatie begint bij jezelf, en zo begint dus ook het boekje. Door de opdrachten en vragen die eer in staan te doen leer je jezelf, je denkbeelden en je omgeving beter kennen en geeft goede inzichten in hoe jij jezelf en anderen ziet. Als singel zijnde kun je dit boekje ook erg goed gebruiken omdat het inzichten geeft in verschillende dingen alleen is dan wel het laatste hoofdstuk niet erg aantrekkelijk omdat dat juist echt gaat over een relatie hebben en wat te doen. Verder is dit een ontzettend leuk, grappig en leerzaam boekje.

Uitgeverij: Unieboek Spectrum
ISBN: 9000343291
Pagina’s: 192
Prijs: € 9,99

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.