De Reizigers van Metropole – nieuwe, adembenemende roman van Wessel de Valk

Gepubliceerd op

De Reizigers van MetropoleWanneer Iskander Bregt nietsvermoedend op het terras van Hotel Metropole in Brussel zit, wordt hij geconfronteerd met een huiveringwekkend, schel geluid. Als enige gast blijft hij op het terras zitten. Tot hij een in het zwart geklede man ontdekt, die er voor de explosie niet was geweest. Iskander besluit hem te volgen. Daarbij wordt hij onverwacht geholpen door een onbekende vrouw. Enkele uren later wordt hij wakker in zijn eigen restaurant in Noord-Spanje. Gedurende acht dagen verschijnen en verdwijnen mensen door heel Europa, elkaar achtervolgend om achter de identiteit van de man in het zwart te komen. Wie is hij? Wie zijn Reizigers? Welk rol speelt Iskander in deze even mysterieuze als gewelddadige reis?

De Reizigers van Metropole is een adembenemend verhaal, dat de lezer niet loslaat. Van de eerste tot de laatste pagina neemt Wessel de Valk zijn lezers mee in een fascinerende, nieuwe manier van reizen die zowel spannend als intrigerend is. Het maakt De Reizigers van Metropole tot een zeer toegankelijke pageturner.

Wessel de ValkWessel de Valk is afgestudeerd criminoloog, maar is na zijn studie bij een theatergezelschap terecht gekomen. Bij toeval kwam hij na enkele jaren in contact met een studio die commerciële, internationale tekenfilms maakte.
Voor hen heeft hij honderden afleveringen van een vijftal series geschreven.

Jaren later zou hij bij de VARA terechtkomen als gedelegeerd televisieproducent. Naast deze functie heeft hij ook vijf jaar lang aan de digitale toekomst van de omroep gewerkt.

Rode draad in zijn leven is onder andere een eindeloze interesse in de combinatie van nieuwe, vaak innovatieve, ontwikkelingen en de mogelijke toepasbaarheid daarvan in de dagelijkse werkelijkheid. Dit uitgangspunt is ook terug te vinden in zijn debuutroman die bij Uitgeverij Macc zal verschijnen; De Reizigers van Metropole.

De Reizigers van Metropole – Wessel de Valk.
ISBN: 978-90-78437-27-7 * 277 pagina’s * Prijs: 16,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.