Uitgeverij Mira Loves Books en schrijfcoach Marianne Miltenburg komen met schrijvershandleiding: En toen, en toen…, en toen…

Gepubliceerd op

logo Mira Loves Books

Uitgeverij Mira Loves Books uit Woerden wil (jonge) beginnende schrijvers de kans bieden om hun manuscript in optimale vorm te brengen – en uit te geven. Voor dit doel schreef auteur en schrijfcoach Marianne Miltenburg de schrijvershandleiding: En toen, en toen…, en toen…

cover En toen... en toen ... en toen - Marianne Miltenburg
Hoe schrijf je een boek? In deze handleiding lees je hoe boekteksten in elkaar steken, welke technieken kunnen worden toegepast en hoe je een personage levendig maakt. Wat is het belang van het gebruik van zintuigen; hoe breng je een geur, smaak of emotie zo over dat de lezer die ruikt, proeft en voelt? Hoe krijg je zo veel spanning en vaart in je verhaal dat de lezer niet meer kan ophouden met lezen? Kortom, hoe bouw je een verhaal goed op?
Dit boekje vertelt je de geheimen!

Marianne Miltenburg
Over de auteur
Marianne werd geboren in Utrecht, is getrouwd, heeft twee volwassen zonen en een hond, en is freelance redacteur en schrijfcoach.
Zij schreef twee jeugdboeken, De vloek van Kiekeberend en Verdronken verleden, was columniste voor een magazine en schreef Engelstalige columns in een Griekse krant. Ook vertaalde Marianne een jeugdboek van de Engelse auteur Caro King: Zeven Magiërs. In mei 2014 kwam Het extra zintuig op de markt, dat zij schreef met paragnost Tessa van Rossen.

Informatie over het boek
Titel: En toen, en toen… en toen…
Auteur: Marianne Miltenburg
ISBN: 978-90-822882-0-9
Prijs: € 10,95

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.