Innerlijke rust in een druk leven – Sharon Vandousselaere

Gepubliceerd op

innerlijke-rust-in-een-druk-leven
Wil jij als ondernemende vrouw minder stress en meer innerlijke rust? Heb je het gevoel dat je leven te druk is geworden? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je in je job meer kunnen doen wat jij belangrijk en leuk vindt?

Dit boek leert je om innerlijke rust te vinden in je hoofd, gevoelens en lichaam. Door je lat net hoog genoeg te leggen, voldoening te creëren en diep te ontspannen, kan je innerlijke kalmte bewaren te midden van turbulente omstandigheden en het beste uit jezelf te halen in een veeleisende samenleving.

Innerlijke rust in een druk leven is een praktisch boek wat je helpt je leven wat overzichtelijk te maken. Naast een stukje theoretische kant staan er vooral lekker veel oefeningen in dit boek. Je kunt er dus direct mee aan de slag. Het boek is opgedeeld in vijf delen, welke weer onderverdeeld zijn in verschillende hoofdstukken. Per hoofdstuk besteed de auteur aandacht aan punten als de weg naar innerlijke rust, de wetenschap hoe dat voor elkaar te krijgen, maar ook handvaten om deze dingen je eigen te maken. Hoe hoog je de lat voor jezelf moet leggen, hoe je in balans blijft en hoe je een Burn-out kunt voorkomen wanneer je in een stressperiode zit. Het boek wordt afgesloten met meditaties en yogasessies die je eenvoudig zelf thuis kunt den. Tot slot wordt er verwezen naar de website waar als bijlage diverse meditatie MP3’s beschikbaar zijn die je kunt gebruiken. Verder bestaat de mogelijkheid via de auteur een boekje met vijftien heerlijke, gezonde en eenvoudige recepten aan te vragen.

De tekst in Innerlijke rust in een druk leven is in begrijpelijke taal geschreven. Door het zien van de vele kleurrijke foto’s krijgt het boek een vrolijk uitstraling waardoor je echt zin krijgt om met dit boek aan de slag te gaan. De foto’s geven duidelijk aan wat de bedoeling en samen met de tekst en de MP3 die je op de website kunt vinden wordt je een heel eind op weg geholpen. Innerlijke rust in een druk leven is dan misschien het zoveelste zelfhulpboek voor balans in je leven, het is naast praktisch ook leuk om te lezen. De auteur vertelt stukjes over zichzelf en plaatst hier en daar mooie, soms wijze anekdotes van bekende mensen. Daarnaast legt ze aan de hand van overzichten en tabellen uit hoe ons brein in elkaar zit en hoe we daar controle over kunnen krijgen. Een fijn en vooral handig boekje wat je in één keer kunt lezen, maar ook zo af en toe er eens bij kunt pakken om je geheugen op te frissen of om te helpen wanneer je een momentje van rust kunt gebruiken.

Uitgeverij: Tamepa
ISBN: 9789082806007
152 pagina’s
Prijs: € 24,99
[bol_product_links block_id=”bol_5a798ece40038_selected-products” products=”9200000086855287″ name=”Innerlijke rust in een druk leven – Sharon Vandousselaere” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.