Zojuist verschenen: bijzondere autobiografie van Maruscha Koster

Gepubliceerd op

Cover en rug - Spiegelbeeld vertel eens even...

Het boek
Spiegelbeeld vertel eens even…
‘Als ik in de spiegel kijk, zie ik een vrouw van bijna vijftig die behoefte heeft aan rust. Rust in lichaam en geest. Om dat te bereiken, wordt het tijd om mijn levensverhaal te vertellen.’ Met deze woorden opent Maruscha Koster haar biografie waarin ze een bespiegeling geeft op haar levensloop, het thema ziekte, haar innerlijke strijd en de normen en waarden die voor haar belangrijk zijn. Maar om zichzelf echt in de spiegel aan te kunnen kijken, onthult ze haar zoon en levenspartner in dit boek het geheim waarmee ze niet langer wenst te leven. Een eerlijk en moedig verslag over het omgaan met tal van herkenbare levensthema’s waarmee Maruscha hoopt ook anderen te kunnen inspireren.

Maruscha Koster bruine achtergrond
De auteur
Maruscha Koster (1964) woont samen met haar partner en is moeder van een zoon. Met haar vijftigste levensjaar in zicht besloot Maruscha dat het tijd werd om haar bewogen leven op te schrijven. Om voor altijd rust te vinden verteld zij over haar ongeneeslijke ziekte en onthuld Maruscha bovendien haar lang bewaarde geheim in deze eerlijke en moedige autobiografie.

Eerste exemplaar
Op 16 juni zal een feestelijke boekpresentatie worden gehouden. Maruscha zal het eerste exemplaar van Spiegelbeeld vertel eens even… uit handen van Marjan Strijbosch ontvangen. Daarnaast staat haar 50e verjaardag centraal. Deze feestelijke boekpresentatie zal gehouden worden bij restaurant/brasserie Quatre Bras, Nieuwstraat 79 in Best

Boekinformatie
Spiegelbeeld vertel eens even… – Maruscha Koster
Autobiografie – Verkrijgbaar vanaf 16 juni 2014
Uitgeverij: aquaZZ
ISBN: 9789491897153
Prijs: € 14,95

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.