Alle dagen heet – Delila Lean

Gepubliceerd op

Cover_Alle_dagen_heet

Van begin januari tot en met eind december worden uw dagen gevuld met erotische verhalen. Sensuele gevoelens zijn vermengd met humor, liefde, intimiteit en vooral passie. De sleutelwoorden voor de schrijfster van dit erotische boek. Ze neemt je mee op een seksreis. Ze laat je genieten, verwent je, prikkelt je en het mooiste is dat je het kan delen met …

Benieuwd naar wat er gebeurt op je verjaardag? Uitproberen?
Lees een verhaaltje voor het slapen gaan en ik beloof je dat de nachtrust even uitgesteld zal worden.

Alle dagen heet is een boek voor het slapen gaan, speciaal voor volwassenen. Het boek bevat een verhaal of gedicht voor elke dag van het jaar. Het idee achter het boek is dat je elke dag voor het slapen gaan een verhaaltje leest. Of er dan van slapen nog wat komt is natuurlijk de vraag. De verhaaltjes zijn spannend en sensueel, maar soms ook gevuld met humor. Daarnaast zijn sommige verhalen voorzien van tekeningen die weinig aan de verbeelding over laten.

Alle dagen heet is duidelijk alleen geschikt voor de volwassen lezer, want er wordt zonder omhaal verteld waar het om draait: seks. Wanneer je de verhalen leest is het begrijpelijk dat dit boek onder pseudoniem is geschreven, wat als voordeel heeft dat de schrijfster geenszins geremd is. In tegenstelling tot andere erotisch boeken is Alle dagen heet geen doorleesverhaal, maar dat is ook niet de bedoeling. Alle 365 verhalen staan op zichzelf, naast dat alle verhalen hetzelfde onderwerp hebben, is er geen vaste verhaallijn in het boek. Maar zoals gezegd is dit ook niet het uitgangspunt. Tegenwoordig hebben we het allemaal druk, een verhaaltje uit Alle dagen heet kan ervoor zorgen dat je voor het slapen nog even in een droomwereld wordt gebracht met alle gevolgen van dien. Alle dagen heet is het ideale boek om je relatie wat extra fut in te blazen.

Uitgeverij: Cluster Effect
ISBN: 9789462170360
Prijs: € 19,95/e-book € 5,99

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.