Elke dag – David Levithan

Gepubliceerd op

BB_-_Elke_dag__David_Levithan

Iedere dag wordt de zestienjarige A wakker in een ander lichaam en leeft hij een ander leven. Hij kan zich nooit hechten, mag niet opvallen en zich nergens mee bemoeien.
Tot hij ontwaakt in het lichaam van Justin en diens vriendin Rhiannon ontmoet. Vanaf dat moment wil hij nog maar één ding: elke dag, elk moment bij haar zijn.Heel voorzichtig probeert hij met behulp van e-mails contact te maken, maar wanneer hij vergeet om zijn e-mailsporen te wissen, wordt zijn aanwezigheid opgemerkt door een jongen in wiens lichaam hij een dag doorbracht. En die is vastbesloten om A te ontmaskeren…

In Elke dag lees je over de zestienjarige jongen A. die elke dag in een ander lichaam ontwaakt. Hij is eraan gewend geraakt zich afzijdig te houden wanneer hij even in de huid van een leeftijdgenoot kruipt, net als aan de eenzaamheid die dit met zich meebrengt al zijn leven lang. Maar dan kruipt hij in de huid van Justin en gebeuren er dingen die A nooit voor mogelijk hield; hij wordt verliefd op Justin’s vriendin Rhiannon. In zijn verliefdheid wordt A onvoorzichtig en wordt ontdekt. Een verhaal vol spanning volgt.

En een verhaal wat je meteen in zijn greep neemt. Elke dag is dan wel het klassieke liefdesverhaal over een onmogelijke liefde, auteur David Levithan is er zeer zeker in geslaagd er een bijzonder spannend boekverhaal van te maken. Door de toegankelijke schrijfstijl ga je meeleven met de dilemma’s waar A voor komt te staan. Elke dag is een Young Adult die is geschreven voor jongeren vanaf circa 15 jaar. Maar dat neemt niet weg dat ook volwassenen zich heerlijk in dit spannende liefdesverhaal kunnen verliezen.

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789021807171
Prijs: € 15,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.