Hij is van mij – Chinouk Thijssen

Gepubliceerd op

Hij-is-van-mij-FRONT

Had ik deze baan maar nooit gekregen.
Had ik Arthur maar nooit ontmoet.
Helaas kunnen we dit soort dingen alleen achteraf zeggen.

Wanneer Zara in de winkel Next View komt te werken ontmoet ze Arthur. Hij is leuk, charmant en geeft haar alle aandacht. Haar verliefdheid is niet tegen te houden, maar Arthur heeft meer aanbidders. Sommige gaan wel heel ver om hun doel te bereiken: Zara uit de weg werken.

Ze heeft het gevoel dat ze continu in de gaten wordt gehouden, en wanneer een van haar collega’s vermist lijkt te zijn, wordt Zara al snel als verdachte aangewezen.

Zara woont sinds de dood van haar ouders bij haar oma en ze werkt in de kleding winkel Next view, ze wil dolgraag manager worden maar helaas is er in het filiaal waar ze nu werkt geen plek daarvoor en word ze overgeplaatst naar een ander filiaal. Daar ontmoet ze haar vrouwelijke collega’s en de super knappe Arthur, haar enige mannelijke collega. Ze krijgen verkering en dan gaat alles ineens helemaal verkeerd. De sfeer in de winkel verandert en ze voelt zich niet meer tussen haar collega’s passen, voelt zich op een of andere manier bekeken en de vorige manager Chris is ook een engerd. Alles gaat zo snel en word zo beangstigend dat Zara denkt gek te worden. Naar het einde toe word heet steeds gevaarlijker voor Zara en iedereen waar ze om geeft, wie heeft het in godsnaam op haar gemunt en waarom?

Een super spannende YA thriller waarvan je wel kunt merken dat het begonnen is als een volwassen thriller, hij is echt ontzettend spannend. Het neemt je vanaf het begin af aan mee in een draaikolk van emoties en angsten en houd je vast tot het eind. De personages kun je zo voor je zien en je verdenkingen vliegen alle kanten op. Mijn eerste verdenking bleek de juiste maar daar stapte ik weer vanaf om er later achter te komen dat ik het wel degelijk bij het juiste eind had en ook dat is erg mooi in dit verhaal, je hebt je verdenkingen maar pas naar het einde toe weet je wie het is. Het eind is behoorlijk heftig en ik persoonlijk had dát nou net niet zien aankomen. Thijssen heeft weer een top verhaal neergezet en ik hoop dat ze meer van dit soort boeken gaat schrijven want dat ze het kan is wel duidelijk.

Uitgeverij: Scelta Publishing
ISBN: 9789491884269
Pagina’s: 265
Prijs: € 15,00

[bol_product_links block_id=”bol_56900b4cda781_selected-products” products=”9200000038284577,9200000053192590″ name=”Hij is van mij – Chinouk Thijssen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.