Onopgelost – Hans Peeters

Gepubliceerd op

onopgelost

Michael Mc. Carn uit Londen, een wereldbekende thrillerschrijver mag drie maanden bij de politie in Londen meedraaien om ervaringen op te doen voor zijn volgende thriller, die hij aan het schrijven is. Hij leert Sally Le Bon, een jonge knappe vrouw, kennen, chef van de afdeling moordzaken die verwikkeld is in een aantal moorden in hartje Londen. Allemaal moorden op jonge, knappe vrouwen die allemaal gevonden worden, liggend naakt op de keukentafel, de benen naar beneden hangend. Zijn humoristische inslag maakt dat hij al snel wordt opgenomen door de verschillende rechercheurs van de moordafdeling en al vrij snel raken ze verwikkeld in meer, dan alleen de steeds terugkerende moorden op jonge vrouwen. Michael gaat een grotere en meer belangrijke rol spelen bij het oplossen van de diverse moordzaken bij de politie in Londen. Maar dan! Sally Le Bon blijkt het doelwit, verdwijnt! Ontvoerd? Een helse jacht wordt geopend. Ze wordt vastgehouden in een vieze, donkere kelder en ondergaat verschrikkelijke ontberingen, pijn en ellende. Vindt Michael haar? Vindt hij haar nog op tijd?

In Onopgelost werkt thrillerschrijver Michael aan zijn nieuwste boek en mag hiervoor drie maanden met de politie van Londen meelopen. Hij komt op de afdeling moordzaken terecht en kan het goed vinden met het team van rechercheurs en in het bijzonder met de mooie Sally, het hoofd van het team. Er wordt hard gewerkt aan een zaak die iedereen bezig houdt. In Londen zijn een aantal opmerkelijke moorden gepleegd. Het zijn alleen jonge vrouwen die worden getroffen en de manier waarop ze worden gevonden is bij allemaal hetzelfde. Kwam Michael eerst nog om ideeën op te doen voor zijn volgende boek, op een gegeven moment wordt hij de zaak mee ingesleurd, steeds verder totdat ook hij deel lijkt uit te maken van het rechercheteam. Maar dan krijgt de zaak een onverwachte wending wanneer Sally opeens is verdwenen. Het team is in alle staten, met schrijver Michael voorop, en er wordt alles op alles gezet om Sally te vinden. Zal het lukken om Sally op tijd te bevrijden uit de handen van, ja, van wie eigenlijk?

Deze druk is een vernieuwde versie van de vorige uitgave. Zo heeft de cover nu een indrukwekkende foto die meteen de sfeer van het boek weergeeft. En dat is behoorlijk luguber, want er gebeuren een hoop vreemde dingen in het verhaal.  Soms is het een beetje vaag en onduidelijk, maar dat sluit ook wel weer aan op de sfeer, later worden dingen toch helder. De personages worden duidelijk neer gezet en dat zorgt ervoor dat het verhaal tot leven komt.  Al met al is de auteur er zeker in geslaagd om je tot de laatste bladzijdes te boeien en nieuwsgierig te maken naar het tweede deel van deze spannende trilogie.

Uitgeverij: In-OutBooks
ISBN: 9789490537524
261 pagina’s
Prijs: €  12,50

Kijk voor meer informatie of verkoop van het boek op de website van In-OutBooks

[bol_product_links block_id=”bol_5a0f148adf5dd_selected-products” products=”9200000065221345″ name=”Onopgelost – Hans Peeters” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.