Mail & Win: Een gesigneerd exemplaar van De laatse reis van Rudy Soetewey

Gepubliceerd op

images

Onlangs kon je op Bezeten Boeken een interview lezen met de bevlogen auteur Rudy Soetewey. Hierin sprak hij vol liefde over verhalen en één van zijn boeken, De laatste reis, kreeg volop aandacht. Als dank voor dit interview, en jullie enthousiaste reacties, heeft Rudy besloten om vijf gesigneerde exemplaren van De laatste reis te verloten onder onze lezers. Lees snel verder hoe jij kans maakt!De laatste reis
1912. De jonge journalist Stearns krijgt het dagboek van een spoorloos verdwenen lid van de Londense society in handen. Wanneer hij besluit om het leven van de man te reconstrueren, stelt hij vast dat achter de puriteinse façade een gruwelijke, cynische waarheid schuilgaat.
De laatste reis is voor alles een verhaal vol negentiende eeuwse romantiek met tal van bizarre personages. Een spannende geschiedenis met veel onverwachte wendingen en een verrassende ontknoping. Tegelijk biedt de roman een fascinerende blik op de Edwardiaanse maatchappij ten tijde van de eeuwwisseling.
Hoe maak je kans?
Mail voor 21 februari je naw-gegevens naar winnen@erya.nl. Uit alle inzendingen zullen wij vijf winnaars trekken. Veel succes!

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.