Winnaars winactie: Zand– drieluik – Yvonne Gillissen

Gepubliceerd op

Zand_drieluik__Yvonne_Gillissen

Eerder kon je hier op Bezeten Boeken al de recensie lezen van Zand – Drieluik van Yvonne Gillissen en nu mochten we maar liefst twee exemplaren van deze mooie verhalenbundel weggeven.
Ook mee gedaan? Lees dan snel of jij hebt gewonnen!

Zand – Drieluik van Yvonne Gillissen bestaat uit drie mooie, spannende verhalen:

Christopher Box
Een onafhankelijke choreografe, op reis in het zuiden van Marokko, ontmoet de veel jongere Christopher Box, een Engelsman die na een keurige en saaie jeugd aan zijn volwassen leven begint en er naar hunkert om de wereld te verkennen. Zijzelf, verzadigd van het vrijblijvende experimenteren in het leven en de danskunst, is op zoek naar rust en stabiliteit. Zij wordt verliefd op de jongere Christopher, maar ontdekt gaandeweg dat zij hem moet loslaten.

Nacht van de kodiakbeer
In ‘Nacht van de kodiakbeer’ staat de enerverende vriendschap van twee vrouwen centraal. Adriënne is wat kleurloos en onzeker, maar wil zich ontwikkelen tot scenarioschrijfster. Zij ontmoet Janine, een hartelijke filmregisseuse met een uitbundige leefstijl. Aanvankelijke steun en vertrouwen maken langzaam plaats voor irritatie en ambitie. Uiteindelijk, gedurende een nacht op het strand, vindt er een confrontatie plaats.

Par-Douce
Het leven van Adriënne verloopt weinig bevredigend. Ze beseft dat ze het roer moet omgooien, maar het lukt haar niet om duidelijk een richting te kiezen die haar voldoening schenken kan. Wanneer haar werkomstandigheden in Par-Douce veranderen, neemt haar onvrede toe, wat leidt tot botsingen met haar omgeving. Door een aanvaring met Christopher leert ze om over de schaduw van het verleden heen te stappen en zich weer te openen, zodat haar leven een nieuwe wending nemen kan.

Bezeten Boeken mocht maar liefst twee exemplaren weggeven van deze mooie bundel.
Onderstaande lezers feliciteren wij, Zand- drieluik van Yvonne Gillissen komt zo snel mogelijk naar jullie toe!.

*Anita Hubert
* Anna van der Schaaf

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.