HushHush saga deel 2- Crescendo – Becca Fitzpatrick

Gepubliceerd op

9789048829026_160

Nora zet haar leven op het spel uit liefde voor een gevallen engel. Ze valt volledig voor de onweerstaanbare Patch. Maar Patch heeft duistere geheimen. Hun liefde is onmogelijk en gevaarlijk.

In dit vervolg op Hush Hush heeft Patch bij hoge uitzondering zijn vleugels terug gekregen omdat hij Nora haar leven heeft gered. Feit is nu wel dat hij niet heeft wat hij wilde, mens zijn, maar nu als beschermengel van Nora door het leven moet. De ruzies met Nora’ eeuwige vijand op school, Marcie, lijken steeds erger te worden en nog steeds weet Nora niet waarom ze eigenlijk zo zijn geworden. Er gebeuren steeds meer onverklaarbare dingen en dingen die doodeng zijn, Nora kan het natuurlijk niet aan haar beste vriendin Vee vertellen want wie gelooft er nou in verhalen over aartsengelen en engelen die in je hoofd kunnen praten. Nora staat er alleen voor. En ze is doodsbang. Ook ontdekt Nora steeds meer over wie ze is of waar ze vandaan komt een dat maakt het allemaal nóg ingewikkelder dan alles al is, een gevaarlijker.

Wat een geweldig vervolg op ‘Hush Hush’, deel één van deze saga. Spannend van het begin tot het eind en je weet nooit waar je aan toe bent. Zenuwslopend en soms uitermate frustrerend hoe het tussen Nora en Patch gaat. De schrijfwijze is zo meeslepend en spannend dat je erin mee gezogen word en je bijna bladzijdes gaat overslaan om sneller tot een clou van een verhaallijn te komen, maar niet doen hoor dat zou zonde zijn van dit geweldige verhaal. Het eindigt vreselijk en dan heb ik het vooral het feit dat het eindigt op het moment dat je nog veel meer had willen lezen, zo spannend en bizar is het allemaal. Ik ben ontzettend benieuwd naar het vervolg hierop ‘stilte’ die in februari uitkomt. Fitzpatrick is er een om in de gaten te houden want als ze op deze manier haar volgende boeken ook gaat schijven krijgt ze er heel veel fans bij, ik ben er daar al een van.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048829026
Pagina’s: 376
Prijs: € 19,99

[bol_product_links block_id=”bol_568f769aaa630_selected-products” products=”9200000046267233″ name=”Crescendo – Becca Fitzpatrick” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.