Blogtour: “Powerless” het eerste deel van de fantasy-romancetrilogie van Lauren Roberts

Gepubliceerd op

Allereerst mijn grote dank aan Uitgeverij Pelckmans, die deze blogtour met het magische boek “Powerless” en zijn echt schitterende geïllustreerde cover, mogelijk heeft gemaakt. De blogtour is vanaf 14 mei tot er met 27 mei, waarop iedere dag er een gevarieerde inkijk wordt gegeven door verschillende bloggers/recensenten over dit bijzondere boek.

Op 22 mei zal ik namens Bezeten Boeken een recensie geven en de vraag: “Als je een kracht zou hebben, welke zou je dan kiezen en waarom?” beantwoorden.

Korte samenvatting van “Powerless” van Lauren Roberts:
De Elites kregen deze speciale krachten nadat ze de pest hadden overleefd. Maar niet iedereen werd sterker, sneller of slimmer na die periode. Sommige mensen bleven onbenullig, een Nul. Paedyn Gray is zo’n Nul, die ongemerkt tussen de Elites probeert te leven. Als ze per ongeluk een van Ilya’s prinsen redt, komt er abrupt een einde aan haar anonieme leventje. Ze wordt geselecteerd voor de Zuiveringsproeven, een levensgevaarlijke wedstrijd waarin Elites het tegen elkaar moeten opnemen. Als Paedyn niet tijdens de proeven of door haar tegenstanders gedood wordt, zal de prins – die ze veel leuker vindt dan ze wil toegeven – dat zeker doen als hij erachter komt wat ze is… een doodgewone Nul.

Hou deze blogtour in de gaten, want “Powerless” is nog maar het eerste deel van de spannende zinderende epische fantasy-romancetrilogie …

14/05: @juf_rigoberta
15/05: @heavenleighbooks
16/05: @leesknokploeg
17/05: @elinebooks
18/05: @my.winged.books
19/05: @lauriannebooks
20/05: @youngadults.nl
21/05: @stoerleesvoer
22/05: @bezetenboeken
23/05: @booksanddrawings_
24/05: @axellesbooks
25/05: @dutchbookdragon
26/05: @boekenfreaks
27/05 @novelishbooks

 

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.