De Castlefest Kronieken ~ deel 4 ~ De eindeloze paradox – Theo Barkel

Gepubliceerd op

de-castlefest-kronieken-deel-4-de-eindeloze-paradox-theo-barkel

Het loopt tegen het einde van de negentiende eeuw als er in Bakerstreet in Londen een brief wordt bezorgd die de nieuwsgierigheid van de bewoner opwekt.

Vele jaren later maakt weduwnaar Arthur Dogan zich op om, verkleed als Dokter Watson, naar Castlefest te gaan. Daar is hij getuige van een mysterieuze show die de fantasie lijkt te ontstijgen en de beste speurder ter wereld voor een raadsel stelt…

In De Castlefest Kronieken ~ deel 4 ~ De eindeloze paradox beginnen we in de 19e eeuw wanneer de beroemde speurneus Sherlock Holmes een mysterieuze brief krijgt. Hij besluit op onderzoek uit te gaan om erachter te komen wat deze bijzondere brief voor betekenis kan hebben. Het is jaren later als cosplayer Arthur Dogan naar Castlefest  besluit te gaan, verkleed als een steampunk Dr. Watson. Daar, op Castlefest , bezoekt Arthur een wel heel apart optreden maar dit eindigt allerminst vrolijk want er wordt een moord gepleegd en dat brengt een geweldige chaos met zich mee.
Arthur, alias Dr. Watson, gaat natuurlijk op onderzoek uit. Hierbij wordt hij geholpen door iemand die wel heel erg veel lijkt op de beroemde speurneus Sherlock Holmes. Toeval, of misschien toch niet? En wat heeft die mysterieuze brief uit het verleden hiermee van doen? In ieder geval volgt een spannend avontuur.

Dit vierde deel van De Castlefest Kronieken werd, net als het voorgaande deel, geschreven door Theo Barkel. Ook in dit deel komen weer een aantal bekende figuren langs en is er volop ruimte voor de schrijfstijl en humor die typisch Theo is. Wanneer je trouwe bezoeker bent van Castlefest is dit natuurlijk een must read, maar zelfs wanneer er nog nooit bent geweest zijn de boeken van De Castlefest Kronieken leuk om te lezen. Door de spannende verhalen, de soms herkenbare  personages en de pakkende schrijfstijl is het alsof je er zelf bij bent. De Castlefest Kronieken worden per deel door verschillende schrijvers geschreven, waarvan deel drie en vier door Theo Barkel. Nieuwsgierig kijken we uit naar het vijfde deel, deze zal worden geschreven door Johan Klein Haneveld.

Uitgeverij: Macc
ISBN: 9789078437512
110 pagina’s
Prijs: € 12,95

Ook De eindeloze paradox van Theo Barkel lezen?
Bestel hier een exemplaar!

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.