Bestsellerauteur Jeff Carlson komt met vervolg op Het jaar van de plaag: DE OORLOG VAN DE PLAAG

Gepubliceerd op

Cover Oorlog vd Plaag frontInternationale bestseller
De Aarde is verwoest door de machineplaag, een nanotech virus dat al het warmbloedige leven beneden de 3048 meter vernietigt. De overblijf¬selen van de mensheid vechten om te overleven op geïsoleerde bergtop¬pen, verspreid over de hele wereld. Nanotech onderzoekster Ruth Goldman heeft een antivirus ontwikkeld waarmee ze degenen die de plaag overleefd hebben kan redden, maar de verdeelde Amerikaanse regering stelt alles in het werk om het voor zich¬zelf te houden. Vastbesloten om het medicijn te delen trekken Ruth en Cam Najarro, een man die de naweeën van de plaag overleefde maar daar een hoge tol voor heeft betaald, door het verwoeste en verlaten land.
Samen beginnen ze aan een odyssee die ze dwars door het land zal voe¬ren en waar ze getuige zullen worden van het beste en het slechtste van de menselijke natuur – en beseffen niet dat er een nog groter gevaar dreigt…

Jeff CarlsonJeff Carlson is auteur van de internationale bestsell¬ers Plague Year (bij Zilverspoor MACC verschenen als Het jaar van de Plaag) en The Frozen Sky. Tot op heden is zijn werk in meer dan vijftien talen vertaald. De oorlog van de Plaag was finalist voor de Philip K. Dick award. Zijn romans zijn omschre¬ven als een combinatie van het werk van Michael Crighton en Stephen King.

Omslag 3
De oorlog van de plaag is het succesvolle vervolg op de bestseller
Het jaar van de plaag – ISBN: 9789490767655 – € 22,95

 

 

De oorlog van de plaag – Jeff Carlson
Uitgeverij Macc | ISBN: 9789078437222 | 416 pagina’s | € 22,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.