Een extra hete zomer met DE VERSCHEURDE VROUW

Gepubliceerd op

De verscheurde vrouw - Han Peeters

Lysanne, een bijstandsmoeder die steun vindt in haar geloof, besluit via een datingsite op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Ze ontdekt dat ze over vergaande seksuele driften beschikt en raakt in conflict met zichzelf. Ze weet dat ze verkeerd bezig is, maar toch rukt een donkere kant in haar steeds verder op. Wat is nog goed en wat is al fout? Het kwaad wil voorgoed bezit van haar nemen, maar zal ze het zo ver laten komen?
Een zinderende sm-erotische thriller met mystieke elementen.
Han Peeters schreef met ‘De Verscheurde Vrouw’ zijn negende boek, waarin het getal 9 een mythische rol speelt.

Reactie van een proeflezeres:
In dit boek, dat goed is geschreven, wordt het verhaal opgebouwd aan de hand van belevenissen van Lysanne, de hoofdpersoon, en van haar vriend Ruud die ze via een datingsite heeft leren kennen.
Een vriendin van Lysanne maakt lesbische gevoelens in haar los, waarvan Lysanne niet wist dat ze die had. Voorts raakt ze teleurgesteld in haar geloof en verlegt ze steeds haar seksuele grenzen.
Ze vindt dat ze het heeft verdiend dat het kwaad uit haar wordt gedreven. Of dat gebeurt, zal ik niet verklappen. Het verhaal zit heel goed en geloofwaardig in elkaar. Dan gebeuren er dingen die je niet ziet aankomen. Heel verrassend. Het einde van het boek is Roald Dahl achtig.
Een absolute aanrader als je van dit genre houdt. – R. te B.

Van een andere proeflezeres:
Dit boek heeft mij heel erg verrast. Het is nog beter dan de 50 tinten serie. Spanning met erotiek, waarin zowel heteroseksuele, lesbische als homoseksuele handelingen voorkomen. Ik moest er wel even inkomen, maar na een paar hoofdstukken zat ik helemaal in het verhaal. En wat een verrassend einde! Ik was verbaasd en verbijsterd. Geweldig verhaal! – S. te A.

De Verscheurde vrouw – Han Peeters
Uitgeverij: ClusterEffect
ISBN boek: 978-94-6217-080-3 € 17,95
ISBN e-book: 978-94-6217-081-0 € 8,99
Aantal pagina’s: 218.

Vanaf 23 juli verkrijgbaar in de boekhandel.

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.