Eerbetoon aan meest succesvolle en productieve Duitstalige auteur Ernst Vlcek

Gepubliceerd op

Cover De kosmische vagebond

 

De Kosmische Vagebond is een eenzame planeet, die verloren en zonder zon door het universum trekt. Bij zijn ontdekking kunnen de mensen niet vermoeden dat Vagebond een geheim herbergt dat zijn uitwerking op al het leven op Aarde niet zal missen. Germount Freyon wordt erop uitgestuurd om de geheimzinnige planeet te onderzoeken en het is nog maar de vraag of hij deze gevaarlijke missie zal overleven.

 

 

Ernst Vlcek
De Kosmische Vagebond is de eerste roman van Ernst Vlcek en het is voor het eerst dat deze roman in Nederland uit wordt gegeven. Dankzij zijn 16 jarige exposé werk voor Perry Rhodan, de grootste SF serie ter wereld, heeft Vlcek zich een vaste schare fans verworven in Nederland en we hopen al deze fans een plezier te doen door deze roman nu eindelijk in Nederland uit te geven. Een eerbetoon aan één van de meest invloedrijke en geliefde schrijvers van het Duitse taalgebied.

Ernst Vlcek is een van de oudgediende uit de Perry Rhodan reeks. In 1966 publiceerde hij zijn eerste verhaal en nog geen twee jaar later schreef hij zijn eerste Perry Rhodan pocket waarna hij in 1969 al een HUGO zou winnen. Er zijn weinig auteurs in het Duitse taalgebied die zo produktief en geliefd waren als Vlcek.

De kosmische vagebond – Ernst Vlcek
Uitgeverij Macc ~ ISBN 9789078437253 ~ € 12,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.