Het complete vogelboek – Natahlie Tordjman

Gepubliceerd op

9789000361168_download

 

Welke soorten vogels zijn er, en wat zijn de verschillen tussen vogelsoorten? Waar leven ze, hoe trekken ze en hoe zoeken ze hun voedsel? Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord in dit rijk geïllustreerde naslagwerk. Het boek is ingedeeld op thema zodat alle gewenste informatie eenvoudig te vinden is. Het bevat handige tips over bijvoorbeeld voeding en hoe je zelf een nestkastje kunt maken en je kunt via QR-codes zestien vogelgeluiden beluisteren!

  • Gedetailleerd geïllustreerd naslagwerk voor alle natuurliefhebbers vanaf acht jaar
  • Met handige tips om zelf actief met vogels bezig te zijn
  • Inclusief unieke QR-codes met vogelgeluiden

In dit boek krijg je allerlei vogels te zien en wordt je onder andere verteld hoe ze eruit zien, waar ze voorkomen, hoe ze leven, wat voor geluid ze maken en wat ze eten. Deze prachtig geïllustreerde handleiding is een mooie aanvulling voor de echte vogel liefhebber. De beschrijvingen van de vogels zijn erg duidelijk en worden compleet gemaakt met de illustraties. Door het boek heen staan quiz-jes die je kunt doen om te kijken hoeveel je al weet. Als je dit boek voor het eerst ziet staan zal je denken dat dit een kinderboek is die jou als volwassene weinig meer kan vertellen maar niets is minder waar. Bij een hoofdstuk met de titel ‘wat is een vogel’ zal je waarschijnlijk denken ‘wat dom zeg, iedereen weet toch wat een vogel is’, maar dát is nu juist de verrassing van dit boek, er staat veel meer in dan je in eerste instantie zou denken. Achter in het boek kun je de antwoorden van de quiz vinden en vind je QR-codes om naar vogels te luisteren, natuurlijk niet alle vogels maar wel de vogels die je snel thuis tegen zult komen waardoor het nog leuker is, want vanaf nu kun je de vogels herkennen aan uiterlijk, gedrag én geluid. Een ontzettend mooi boek, heel leerzaam, duidelijk en vooral niet moeilijk te begrijpen.

Met illustraties van Judith Gueyfier & Julien Norwood

Uitgeverij: Unieboek spectrum
ISBN: 9789000361168
Pagina’s: 79
Prijs: € 15,-

[bol_product_links block_id=”bol_5ab1552db9a91_selected-products” products=”9200000085203704″ name=”Het complete vogelboek” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.