Rumag Blackbook – Rumag

Gepubliceerd op

resizeImage

Met hilarische quotes, heeft RUMAG een fanbase opgebouwd van ruim een half miljoen volgers op Instagram en een half miljoen op Facebook.

Dagelijks kijken zij uit naar de RUMAG quotes die pijnlijk blootleggen wat we allemaal denken maar niet hardop zeggen. De 100 populairste quotes en twintig nieuwe zijn nu gebundeld in RUMAG. BLACKBOOK. Grof, grappig en nét iets te herkenbaar. Altijd op het randje en soms eroverheen.

Je word op de eerste bladzijde op een behoorlijk komische manier meteen al gewaarschuwd dat als je tere zieltje niet van zwarte humor houdt dat je dit boek dan maar snel moet wegleggen en vergeten, dat zet meteen de juiste toon voor de rest van het boek. Geweldig dit boek. Wat heb ik gelachen. Zulke foute, gemene, sarcastische, lieve, rot grappen ik zeg ik hou ervan. Geniaal. Het boek zelf is behoorlijk dik en het blijken scheurkaarten te zijn die je weg kunt geven, het enige onlogische daaraan is dat er twee teksten op een kaart staan(achter- en voorkant) dus wanneer je er één geeft geef je er ook een ander bij die misschien niet op diegene van toepassing is. Maar dat is het enige waar ik over kan zeuren hoor want dit is echt geweldig om te hebben. Ik bleef lachen, sommige zijn gewoon leuk of lief maar de meeste zijn gewoon heerlijk grof of sarcastisch en je kunt niet anders dan lachen. Zelfs als je je best doet om niet te lachen dan vertel ik je alvast DAT LUKT JE NIET. Heel veel plezier bij dit geniale super originele gave boek. Mooi om te vragen of te geven voor kerst of als je niet kunt wachten natuurlijk meteen zelf kopen.

Uitgeverij : Unieboek Spectrum
ISBN: 9789000350056
Pagina’s:
Prijs: € 9.99

[bol_product_links block_id=”bol_56900722c448b_selected-products” products=”9200000050139183″ name=”Rumag Blackbook – Rumag” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.