Wreck this journal – Keri Smith

Gepubliceerd op

wreck-this-journal-1

Speciaal voor het 10-jarig jubileum komt Keri Smith nu met een speciale editie in kleur. Daarnaast bevat het boek een nieuwe introductie van de auteur, 50% nieuwe of gewijzigde opdrachten én is het boek is 48 pagina’s dikker dan het origineel.

Met de nieuwe opdrachten nodigt Keri Smith je uit om in kleur te wrecken: gekleurde modder maken, het lot je favoriete kleur laten bepalen, schilderen en nog veel meer. Je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of hem volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden: het boek Wreck this journal – jubileumeditie staat vol met de meest uiteenlopende, prikkelende opdrachten. Het resultaat is vaak verbluffend en bovendien verslavend. Als je eenmaal een Wreck this journal hebt volgekladderd/-geschreven en -geplakt, wil je meer…

Dit filmpje is eigenlijk de beste uitleg in wat je moet doen met dit boek:

Maar je zou dit boek ook wel een verantwoorde uitlaatklep kunnen noemen. Je kunt al je frustraties en ongenoegens in dit boek kwijt, zelfs je schilderkunsten kan je ophalen. Maar let wel op want voor de perfectionisten onder ons, dit boek moet verminkt worden, er is geen andere manier, sorry.

Hier volgen de instructies:
1- Neem je dagboek overal mee naartoe.
2- Voer de instructies op elke bladzijde uit.
3- Volgorde is niet belangrijk.
4- De instructies mag je uitleggen zoals je zelf wilt.
5- Experimenteer. (gewoon doen, ook al zou je beter moeten weten)

De opdrachten zijn heel uiteenlopend, super leuk, soms smerig maar vooral grappig om uit te voeren. Het is echt niet alleen weggelegd voor de creatievelingen onder ons, maar ook voor de mensen die wat roekelozer willen leven. Als je alle opdrachten hebt uitgevoerd zien de pagina’s er flink uitgeleefd uit. Het is een uniek boek, iets wat niemand anders heeft, want iedereen voert de opdrachten anders uit.

Voor de boekenliefhebber onder ons, deze opdracht zit er helaas ook bij, sorry

unnamed-2

Het is een perfecte unieke cadeau, bijvoorbeeld voor op vakantie, al raad ik ouders aan om het af en toe in een plastic zak te doen. Want geloof mij, er staan opdrachten in dit boek die een vreemdsoortige geur gaan geven.

4

Uitgeverij: Unieboek / Het Spectrum BV
ISBN: 9789000357642
Aantal pagina’s: 224
Prijs: € 15,00

[bol_product_links block_id=”bol_5953c4f211104_selected-products” products=”9200000075752497″ name=”Wreck this journal – Keri Smith” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.