Creatief aftellen tot kerst – M.E. Ander

Gepubliceerd op

image
De voorpret voor Kerstmis is dit jaar misschien nog wel leuker dan de feestdagen zelf, want met Creatief aftellen tot kerst kunnen de dagen op een wel heel bijzondere manier worden afgeteld.
Elk kalenderdeurtje onthult een verrassing die te maken heeft met het miniproject van die dag.
Zo staan er onder andere instructies in voor het maken van pop-upwenskaarten, inpakpapier, kerstballen en lekkere marshmallow-sneeuwmannen.

25 creatieve projecten voor een gezellige adventstijd.
Achter in het boek zitten alle benodigde drukvormen, sjablonen en kaartonderdelen.
Met adventskalender op het omslag.

Creatief aftellen tot kerst is precies wat de titel zegt, een erg gezellig doe-boek voor kinderen vanaf zes jaar. Maar ook voor grotere kinderen en volwassenen kan het een leuk boek zijn. Bij sommige activiteiten is wel de hulp van een volwassene nodig, bijvoorbeeld bij het koekjes bakken.
Verder zijn er veel knutsel-activiteiten, zoals pop-up wenskaarten, papieren engelen, vingerpoppetjes, sjablonen voor cappuccinoschuim, cupcake-decoraties, inpakpapier en kaartjes, kerstballen, lichthanger voor bij het raam, zuurstok-muis voor in de kerstboom, kegelspel met kerstengelen en schattige boomdecoraties. Voor iedere dag een activiteit, te beginnen bij één december en eindigend op eerste kerstdag.
Op de vrolijk gekleurde cover staan vijfentwintig luikjes, waarvan er elke dag eentje geopend mag worden. Achter de luikjes staan aanwijzingen die bij de activiteit in het boek horen. Achter in het boek zitten alle benodigde materialen, zoals sjablonen en kaartonderdelen. Helder en duidelijk en natuurlijk in de mooie kerstkleuren rood en groen.
De illustraties zijn van Tom Connell.
Natuurlijk heb ik al door het prachtige boek gebladerd en heel veel leuke projecten gezien. Stuk voor stuk lijken ze me ontzettend leuk om te doen. Mijn favoriet zijn de schattige winterdieren.
Mijn kleindochter zit al te popelen om het eerste luikje te openen. Daarmee moet ze toch nog even geduld hebben tot één december.
Het lijkt me erg gezellig om samen met haar iedere dag een activiteit te gaan doen. De lange, donkere dagen voor kerst waren nog nooit zo leuk!

Uitgeverij: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051164565
Aantal pagina’s: 52
Prijs: 17,95

 

[bol_product_links block_id=”bol_56900a864b645_selected-products” products=”9200000045961220″ name=”Creatief aftellen tot kerst – M.E. Ander” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.