Donald Duck Kookboek

Gepubliceerd op

BB - Donald Duck Kookboek

Dit kookboek staat boordevol met de favoriete recepten van de leukste Disneyfiguren. Verrassende gerechten die je in geen enkel ander boek zult aantreffen! Zo kun je bijvoorbeeld ontbijten met Mickey’s ananasshake, bij de lunch genieten van Kwik, Kwek en Kwak-worsten en ’s avonds smullen van Goofy’s superpuree. En als je nog een plekje hebt, serveer dan als toetje oom Dagoberts vrekkenfriet.

Heb je iets te vieren? Jouw unieke Willie Worteltjestaart valt zeker in de smaak. Of trakeer de enige echte Guus Gelukkoekjes. Uiteraard staan er ook super gezonde recepten in zoals aardbeiensoep of tomatensoep van meneer Beer.

Kun je niet zo goed koken? Geen probleem. Voordat je gaat kokkerellen, leert oma Duck je eerst alle fijne kneepjes van het vak. Samen met haar- en een volwassene – zet je straks iedere dag iets lekkers en speciaals op tafel. Eet smakelijk!

Wat is er nu leuker dan samen met je kind in de keuken bezig zijn? Het Donald Duck Kookboek geeft hier een leuke invulling aan. Samen de recepten bekijken en iets lekkers uitzoeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Minnie’s Muffins of Katriens Torteltaart? Maar ook stoere jongens kunnen aan de slag met Boeventoetjes en Chocolademodder. Ook een compleet menu, het Kapitein Duck Diner, mag natuurlijk niet ontbreken.
Het Donald Duck Kookboek staat vol met heerlijk en gezonde recepten die duidelijk beschreven zijn en eenvoudig te maken. Tussen de recepten door staan de altijd leuke strips van Donald Duck om het actieve bakken af te wisselen met een leuke strip. Verder bevat het kookboek van Donald Duck handige tips om kleine koks op weg te helpen. Een leuk én leerzaam boek wat bij fans van Donald Duck en zijn vrienden zeker niet in de boekenkast mag ontbreken.

Uitgeverij: Sanoma Media NL
ISBN: 978 90 8574 931 8
143 pagina’s
Prijs: € 11,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.