Bouw je Robots – Steve Parker

Gepubliceerd op

untitled

Robots zijn niet meer weg te denken uit de wereld van tegenwoordig. Overal waar je kijkt, zijn robots aan het werk. In huis zuigt een robot het stof van de vloer en in de tuin maait deze het gras. Robots helpen de dokter bij het uitvoeren van een operatie en ze ontdekken zelfs de ruimte! Dit boek legt in duidelijke tekst, snelle
weetjes en heldere illustraties uit hoe robots in elkaar zitten en wat ze allemaal kunnen.
Bouw daarna zelf 3 bewegende robots met de stevige bouwstukken.

Bouw je Robots laat op een actieve manier zien hoe je Robots kunt bouwen, hoe ze werken en wat ze doen. In een kort, maar bondig boekje wordt op duidelijk manier verteld over robots. In de doos die achter het boek vast is gemaakt vind je drie bouwplaten plus drie motortjes om je eigen robot in elkaar te zetten.

Het boekgedeelte van Bouw je robots staat de nodige informatie over robots. Daarnaast staan ook de drie robots die je kunt maken uitvoerig beschreven. De bouwtekening is duidelijk en goed te volgen. Het in elkaar zetten van de robots vergt enige handigheid, maar dan heb je ook wat. Een echt lopende, wuivende of wiebelende robot!

Bouw je robots is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, hoewel volwassenen ook plezier beleven aan het in elkaar zetten van de robot. Een erg leuk (cadeau-)idee voor iedereen die gek is op robots en de werking en het bouwen hiervan.

Uitgeverij: Dutch Media
ISBN: 9789044346053
30 pagina’s
Prijs: € 17,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.