Dylan Haegens – Stripboek 2

Gepubliceerd op

Ben jij ook zo’n fan van het YouTube-kanaal van Dylan Haegens? En de animaties die op het kanaal te zien zijn? Dan mag je zeker hun stripboeken niet missen! Inmiddels is er al een tweede stripboek van Dylan Haegens, Marit, Rick en Teun. En net als bij het eerste stripboek zal je ook bij het tweede stripboek regelmatig in een deuk liggen!

Dylan Haegens is een Nederlandse videomaker, filmmaker en acteur op YouTube. Op YouTube heeft hij de kanalen Dylan Haegens en TeamDylanHaegens. Het YouTube-kanaal Dylanhaegens is in 2010 opgezet. Naast de YouTube filmpjes van Dylan Haegens, is er nu ook een stripboek over Dylan en zijn compagnons, sterker het eerste deel is zo goed verkocht dat er nu een tweede deel is verschenen, “DylanHaegens Stripboek 2”.

Iets over een stripboek vertellen is best lastig, omdat iedereen anders naar een tekening kijkt, of andere humor heeft. Eigenlijk moet je er ook niet teveel over vertellen, maar gewoon lekker zelf lezen. Rick heeft de perfecte opening waar ze allemaal even nog een update geven, hij zegt: “Hoi lezer, misschien beter, kijker van het stripboek”. Want heel eerlijk we bekijken strips, we lezen alleen de tekstluchtballonnetjes.

Dit super leuke stripboek is voor jongeren vanaf 8 jaar. Het stripboek bevat cartoonachtige verhalen over Dylan, Marit, Rick en Teun, waarin de meest hilarische onderwerpen aan bod komen, zoals: trouwkleding, toiletbezoek, Engelse les, Diep in de zee en nog veel andere onderwerpen. Boven ieder verhaal staat het onderwerp waar de strip over gaat. En helemaal achterin is er ruimte om je eigen stripverhaal te maken en eventueel via sociaal media naar Dylan Haegens toe te sturen.

Hierbij geef ik jullie nog even de link waar je zijn filmpjes kan vinden: www.youtube.com/dylanhaegens

En als laatste geef ik een gedeelte van een strip die je vast heel leuk zal gaan vinden…
 

Uitgeverij: Overamstel / Moon
ISBN: 9789048845095
Aantal pagina’s: 60
Prijs: € 9,99

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.