Max en de superhelden – Rocio Bonilla & Oriol Malet

Gepubliceerd op

Max is gek op superhelden. Hij heeft één favoriet en dat is eigenlijk geen superheld maar een superheldin: Megapower! Ze is dapper, kan computers programmeren en bommen onschadelijk maken. Ze heeft laserogen en is ongelofelijk sterk… Maar het mooiste van alles is dat Megapower anders is dan alle andere superhelden. En Max weet waarom.
Een geweldig boek over supermoeders!

Een prachtig boek van groot formaat, mooi voor de kleine handjes om goed vast te houden en te zien wat Max allemaal laat zien en verteld. Max en zijn vriendjes zijn gék van superhelden, maar zijn vriendjes hebben andere helden dan Max, want Max is vooral gék van Megapower, zijn ware superheldin. Hij laat zien waarom hij haar zo geweldig vindt en jij mag daarvan meegenieten door de geweldige vertelling van Rocio Bonilla (want Max kan zelf nog niet schrijven natuurlijk) en de onwijs leuke en mooie illustraties van Rocio Bonilla en Orio Malet samen. Er is zoveel te zien in Max zijn verhaal dat je blijft kijken naar die mooie tekeningen. Ik vind het een ontzettend lief boek en het einde ontroerde mij wel, ik vind het een prachtig verhaaltje over een kleine jongen en zijn ware heldin. Het verhaal laat een beetje zien hoe kleine jongens (en vast ook meisjes) hun mama zien en dat is supermooi gedaan, echt een aanwinst in de boekenkast vind ik.  Een boek dat je mama-hart laat smelten.

Rocio Bonilla geboren in negenennegentig te Barcelona, heeft ondertussen wel vijftig kinderboeken gepubliceerd en haar boeken hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn vertaald in meer dan twintig talen. Ze heeft verschillende creatieve banen gehad maar het moederschap heeft geleid tot deze geweldig prestatie.

Oriol Malet is geboren in Martorell en heeft onder andere ‘school of fine at’ in Barcelona gedaan waarna hij zichzelf beloofde zich te richten op illustraties en in tweeduizendvier begon hij zijn carrière als professionele illustrator.

Uitgeverij: De vier windstreken
ISBN: 9789051166958
Pagina’s: 48
Prijs: € 15,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.