Topford in Hollywood sferen – Thea Stilton

Gepubliceerd op

3710-134x188-uniform

Er wordt een film gemaakt op het Topford College! En daarin spelen de twee populairste acteurs in mee. Het zou toch muizenissig zijn als je een rolletje in de film kon krijgen …!
Het is onrustig op het Topford College, heel onrustig. De populaire acteurs Dylan Macmillan en Kiki Spark zijn op Walviseiland aangekomen voor de opnames van hun nieuwste film. Zodra de studenten van Topford ook nog eens te horen krijgen dat de film wordt opgenomen in de gangen van het college zelf, zijn ze helemaal door het dolle heen. De studenten doen er alles aan om een blik op te vangen van de supersterren. En stiekem hopen ze allemaal op een rolletje in de film …

De Thea sisters zijn in alle straten, de cast van de film ‘Zilverlicht’ komt naar hun college om opnames te maken. Iedereen is in rep en roer want wie wil er nu niet bij opnames van zo’n productie zijn? Dan komen de twee grote sterren aan in een helikopter en ontploft de campus bijna van de spanning. Kiki Sparks en Dylan Macmillan blijken heel anders dan de roddelbladen over ze hebben geschreven maar of dat allemaal op de pootjes terecht komt zul je zelf moeten lezen.

Ontzettend leuk verhaal. Je voelt door de mooie leuke tekeningen de spanning die de sisters hebben een leeft helemaal mee met hun avontuur op Topford. Het is echt een meiden boekje met lekker veel roze en lekker veel meiden dingen erin. Wat ik van dit verhaal wel jammer vind is dat het ineens afgelopen lijkt te zijn, ik had het einde iets meer gegeven. Maar dat neemt niet weg dat dit weer een ontzettend leuke aanvulling is op je stilton collectie. Je kunt aan de lay-out en tekeningen echt merken dat dit de meiden boeken van de wakkere muis zijn en daardoor is dan natuurlijk goed te zien dat Thea en Geronimo tot dezelfde uitgeverij behoren, wat het allemaal zo leuk maakt. Het is hetzelfde maar toch ook weer niet en dat is mooi aan de wakkere muis. Genoeg te lezen voor jong en oud en jongens en meisjes en alles is even leuk pakkend en vermakelijk.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2305-3
Pagina’s: 128
Prijs: € 7,50

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.