Topford pakket: Feest op de manege & Circus Holderdebolder + 2 gratis bedeltjes voor je armbandje – Thea Stilton

Gepubliceerd op

Feest op de manege
Op ranch De Horizon is een gi-ga-cool herfstfeest gepland!
De Thea Sisters storten zich samen met feestplanner Joanna Johns op de voorbereidingen. Maar algauw merken de Sisters iets vreemds op aan Joanna: ze lijkt een groot geheim met zich mee te dragen. Op de grote dag barst de bom en dreigt juist dat geheim het feestgedruis flink te verstoren.

Circus Holderdebolder
Een beroemd circusgezelschap strijkt neer op Walviseiland.
Aan de buitenkant is het een en al glitter en glamour, maar achter de coulissen gaat er flink wat mis. Een van de leden van het gezelschap loopt met een groot geheim rond en iemand doet er alles aan om de voorstelling te verknallen.

Feest op de manege
De Thea Sisters zijn uitgenodigd op het grootste feest van het jaar, waar de beste feestplanner Joanna Johns ook aanwezig zal zijn. Ze helpen hun vriendin Lisa bij de voorbereidingen en het plannen. Tijdens het diner komen ze erachter dat Lisa en Joanna nog een andere beste vriendin hadden, het muizinnetje is echter al lange tijd spoorloos verdwenen.
De voorbereidingen gaan voorspoedig, maar toch lijkt Joanna ergens mee te zitten. Er is iets wat ze geheim houdt voor haar beste vriendin Lisa en de vriendinnen. De Thea Sisters bedenken een plan om erachter te komen wat er aan de hand is. Maar ze hebben hun handen vol met mysteries, als er op de dag van het feest ook een dief aanwezig blijkt te zijn.

Circus Holderdebolder
Wanneer de Thea Sisters samen met danslerares Rosalie Plié een geweldige circusact hebben gezien, blijkt Plié een studiegenootje te hebben herkend. Gezien ze haar graag wil spreken, is dit de perfecte kans voor de Thea Sisters om het circus van dichtbij te zien. Het studiegenootje, genaamd Camille, wil met hun hulp een circusschool beginnen. Hier hebben de Thea Sisters wel zin in en ze starten direct. Tijdens het oefenen sluit de groep vriendschap met acrobaat Kevin, waar ze de middag mee doorbrengen. Kevin stort zijn hart uit bij de vriendinnen en vertelt hen over het tragische leven van zijn circusfamilie. De Thea Sisters willen wat met dit verhaal doen, maar worden afgeleid als blijkt dat iemand de circusacts op een levensgevaarlijke manier saboteert.
De Thea Sisters voelen zich geroepen om uit te zoeken wie de saboteur is en hem of haar te stoppen. Het kan alleen iemand uit het circus zelf zijn, omdat buitenstaanders niet bij hun spullen kunnen komen. Ze zetten een val op die de saboteur niet zal kunnen weerstaan.

Dit leuke Topford pakket bevat twee spannende boeken en twee schattige zilverkleurige bedeltjes die aansluiten bij het boek Feest op de manege. In beide boeken lossen de Thea Sisters een mysterie op en weten ze mensen te helpen als ze hun beste eigenschappen combineren.
Zo is de verlegen Violet een studiebol, gevoelig en eerlijk. Nicky is een natuurmens die graag haar handjes laat wapperen. Paulina is een computernerd die van reizen houdt en veel kennis heeft opgedaan. Colette is behulpzaam en dol op mode. Pamela is impulsief en kan altijd alles repareren. Tot slot houdt Thea van reizen en avontuur. Hun vriendschap is hun kracht, waarmee ze bergen kunnen verzetten.

Wat vooral leuk is aan de bedeltjes, is dat ze terugkomen in het boek Feest op de manege. Dit zorgt ervoor dat het niet zomaar bedeltjes zijn, maar bedeltjes die een verhaal vertellen. Verder leer je in dit boek ook de basisstappen van Line dancing. Leuk voor de beginners en dansliefhebbers.
Feest op de manege is het vervolg van Onrust op de manege, dat ook in een leuk pakket verkocht werd met een poëziealbum als cadeau.

Feest op de manege gaat over vertrouwen en over de kracht van vriendschap. Circus Holderdebolder gaat over de hechte band van familie, vertrouwen en vriendschap. Dit boek heeft als boodschap: liefde heelt alle wonden. De vrolijke en unieke lettertypes, prachtige levendige illustraties en modern geklede muizinnetjes stelen wederom vele kinderharten in deze prachtige boeken.

Dit Topford pakket is geschikt voor kinderen van 7 – 9 jaar.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978-90-859-2523-1
Pagina’s: 2 x 119
Prijs: €15,90

[bol_product_links block_id=”bol_5d321a8302873_selected-products” products=”9200000108255329″ name=”Topford pakket: Feest op de manege & Circus Holderdebolder + 2 gratis bedeltjes voor je armbandje – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.