Froukje & Felix redden het Soephuis! – Danielle van Schaik

Gepubliceerd op

Kinderen_recenseren_Froukje__Felix_redden_het_Soephuis__Danielle_van_Schaik

Wanneer de dertienjarige Froukje en haar klasgenoot Jason een portemonnee en een raadselachtig briefje vinden, is dat het begin van een spannende speurtocht. Alle aanwijzingen leiden naar het oude, vervallen Soephuis.

Daar krijgt het verhaal een onverwachte wending, maar daarmee is de speurtocht nog lang niet ten einde. Er zijn nog heel veel raadsels op te lossen. Want van wie is die portemonnee? Waar is de mysterieuze man gebleven, die Froukje te hulp schoot tijdens haar gevaarlijke actie, en wie is hij eigenlijk? Wat zijn de plannen voor het Soephuis, en kunnen Froukje en haar tweelingbroer Felix daar nog een stokje voor steken?
En is Jason nou verliefd op Froukje, of vindt hij haar alleen maar aardig?Froukje & Felix redden het Soephuis! gaat over Froukje die door een grapje van Felix en Jason in het Soephuis terecht komt. Dan ruikt ze brand en wordt gered door een onbekende man. Met zijn drietjes gaan ze op zoek naar de man en komen zo in een spannende speurtocht naar het verleden terecht. Als ze er achter komen wat de bestemming van het Soephuis is, doen ze er alles aan om dat te veranderen.

Op het moment dat je begint met lezen in Froukje & Felix redden het Soephuis! kun je niet meer stoppen. Het is zo geschreven dat je helemaal wordt meegetrokken in het verhaal en je wilt weten hoe het afloopt. Op de achterkant van het boek vertelt de schrijfster dat ze al bezig is met een volgend deel van Froukje & Felix en daar kijk ik dan ook ontzettend naar uit!

Uitgeverij: Aquazz
ISBN: 9789490535339
Prijs: € 14,95

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.