Heartbreak Hotel – IzzyLove

Gepubliceerd op

Kinderen_recenseren_Heartbreak_Hotel__IzzyLove

‘Hé, Isabella Strombolove, weet je nog wie ik ben? Ik ben Tristan. Je weet wel, die jongen die bij je in de klas zat voordat hij met zijn moeder naar Spanje verhuisde’
Tristan is weer terug in Nederland en logeert bij zijn oom en tante in Heartbreak Hotel. Heartbreak Hotel is een plek waar niemand graag wil zijn.

De enige gasten die er logeren zijn mensen met liefdesverdriet. Behalve Isa, want zij is er om Tristan Groen te ontmoeten, haar allereerste vriendje. En daar, tussen al die huilende mensen, wordt ze weer net zo verliefd als toen. Er is alleen een klein probleem, en dat is dat Isa op het punt staat om naar de andere kant van de wereld te verhuizen…
Heartbreak Hotel gaat over Isa, die een mailtje krijgt van Tristan. Hij is terug in Nederland en vraagt Isa of ze zin heeft om bij hem en zijn oom en tante in het Heartbreak Hotel te komen logeren. Dat wil Isa natuurlijk wel en ze wordt weer verliefd op hem. Maar Isa heeft twee grote problemen. Het eerste is dat ze op het punt staat om naar Nieuw Zeeland te verhuizen, en het tweede probleem heet Vanessa, die Tristan ook wel heel erg leuk lijkt te vinden. Komen Tristan en Isa bij elkaar of verliezen ze elkaar weer uit het oog?

Als superfan van IzzyLove is het natuurlijk geen straf om Heartbreak Hotel te moeten lezen en te recenseren. Dit deel van IzzyLove vond ik dan ook weer ontzettend leuk. Het verhaal is af toe erg spannend, maar soms ook heel erg grappig. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar het volgende boek van Manon Sikkel. IzzyLove is speciaal geschreven voor meiden van ongeveer tien tot vijftien jaar.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 978.90.488.1717.7
Prijs: € 14,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.