Luisterboek Virtuele tango – Melissa Skye

Gepubliceerd op

virtuele-tango-mp3-voorkant

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar en de doodsoorzaak niet te achterhalen.
De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hierachter schuilhoudt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden?
Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld.
De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt. De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen…

Wat begint met een online contactadvertentie eindigt in Virtuele tango met een aantal gruwelijke moorden. Sanne Philips en Luca Borra, beide rechercheurs bij de politie Hoorn, worden met de zaak belast en dat is geen makkelijke opdracht. De moordenaar lijkt onvindbaar, hoewel hij steeds zijn kenmerk achter laat bij zijn slachtoffers; een zwarte roos. Langzaam wordt duidelijk dat de moordenaar zijn slachtoffers via de chat in de val weet te lokken. Wanneer zijn volgende, zeer jonge, slachtoffer wordt gevonden maarzij online nog steeds aanwezig lijkt te zijn begint er schot in de zaak te komen. Al helemaal wanneer zich een jonge vrouw meldt die wel erg veel over de moorden weet te vertellen, meer dan Sanne en Luca zelf hadden ontdekt.

Virtuele tango is sinds kort beschikbaar als luisterboek. Het boek wordt in 9 uur en 39 minuten op prettige wijze voorgelezen door Peter van Eerdenburg en is beschikbaar als CD en download. Het verhaal zelf is spannend met hoofdletter S. de auteur is er dan ook zeker in geslaagd om een ijzersterke thriller neer te zetten. Regelmatig weet de auteur de lezer op het verkeerde been te zetten en zo de spanning erin te houden van het begin tot het einde. Ze trekt je mee in de wereld van beide rechercheurs en de haast onmogelijke opdracht om de dader van deze uiterst gruwelijke moorden te achterhalen. Het luisterboek Virtuele tango van Melissa Skaye is gewoonweg een heerlijke thriller detective om vol spanning naar te luisteren.

Luisterboek ‘Virtuele tango’
Auteur: Melissa Skaye
Stem: Peter van Eerdenburg
Speelduur: 9 uur 39 minuten
Uitgeverij: Luistereenboek
ISBN CD: 9789462550025
ISBN Download: 9789462550032
Prijs CD / Download: € 24,95 /€ 19,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.