Fanboek van grootste science fiction serie ter wereld nu uit: Perry Rhodan Fanboek

Gepubliceerd op

Cover Perry Rhodan Fanboek

Perry Rhodan
Perry Rhodan, de Grootste Science Fiction serie ter wereld. Al vele jaren genieten talloze lezers van de avonturen van de onsterfelijke Terraan. In Nederland loopt de serie ondertussen al meer dan 40 jaar en naast de wekelijkse serie zijn er vele boeken verschenen. In al die jaren is er echter nooit een boek verschenen dat voor en door de fans is gemaakt. Met het uitkomen van dit fanboek is dat goedgemaakt.
In samenwerking met onder andere de Nederlandse Perry Rhodan Science Fiction vereniging Terra en lezers van het eerste uur zoals Gerrit Vos, is er een boek ontstaan dat niet mag ontbreken in de boekenkast van de echte fan.

Liang Koh, oud-hoofdredacteur van SF-Terra, vertelt zijn verhaal en duikt dieper in het fenomeen. Killian McNeil schreef speciaal voor deze gelegenheid een verhaal over Gucky en Theo Barkel, eveneens oud-hoofdredacteur van SF-Terra, schreef het verhaal Verloren Toekomst voor deze unieke bundel. Theoloog Frank Bosman liet zijn licht schijnen over godsdienst in de Perry Rhodan en oudgediende Ernst Vlcek komt zelfs even aan het woord. Kortom, een boeiende en afwisselende reis door de toekomst!

Presentatie Perry Rhodan Fanboek

Eerste exemplaar
Op 23 november werd tijdens de tijdens de Space Day van de ESA in de Space Expo in Noordwijk het eerste exemplaar van het Perry Rhodan Fanboek door Theo Barkel uitgereikt aan astronaut André Kuipers. Bij deze gelegenheid ontving André Kuipers een karikatuur van zichzelf mét het Perry Rhodan Fanboek uit handen van Maarten de Bruijn.

Boekinformatie
Perry Rhodan Fanboek
Uitgeverij Macc
Prijs: € 14,95

Het Perry Rhodan Fanboek is uitsluitend verkrijgbaar bij Uitgeverij Macc

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.