Twee spannende verhalen over de avonturen van Jesse in één boek!

Gepubliceerd op

Cover De avonturen van Jesse

De avonturen van Jesse
De avonturen van Jesse, spannende en avontuurlijke verhalen boordevol humor!
In Jesse en de Belgische Bende moet de vader van Jesse prinsen met de truck naar België en Frankrijk. Omdat het vakantie is, mogen Jesse en zijn vriend Tom Ketting mee. En natuurlijk Jesse’s superhond Buster! Maar de Belgische wegen worden onveilig gemaakt door een beruchte bende. Als de vrachtwagen zomaar ineens is verdwenen, beginnen de problemen pas echt!
Heeft de Belgische Bende er mee te maken?
In Jesse en de jacht op de Wolventand moet Jesse’s vader Josh een vracht afleveren op de Balkan. Jesse en Tom mogen weer mee! Ze zijn nog maar net weg, of de eerste problemen doen zich al voor. De regio blijkt geterroriseerd te worden door een agressieve kolonel met een minileger. Heeft de Geheime Politie een hand in de zaak? En wie is Dragos de Monnik? Jesse, Tom en Buster moeten de strijd aangaan met duistere krachten.
Maarten Heyman
De auteur van Jesse

Maarten E.C. Heyman is getrouwd, vader van twee kinderen en opa van twee kleinkinderen. Na een lange carrière in het internationale bedrijfsleven begon hij op 55 jarige leeftijd aan een nieuwe uitdaging. Maarten werd mede oprichter, partner en grootaandeelhouder van een organistatieadviesgroep. Nadat deze onderneming ten einde liep was het tijd voor een nieuwe uitdaging en om een langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan; het schrijven van spannende jeugdboeken. Inmiddels is zijn eerste boek bijna een feit met De avonturen van Jesse, een spannend jeugdboek dat twee spannende verhalen.
De presentatie van Jesse
De presentatie van De avonturen van Jesse zal op zaterdag 18 oktober om 15:00 plaatsvinden bij Boekhandel Middelburg -voorheen Bruna Middelburg-, Dorpstraat 574, te Noord-Scharwoude

Boekinformatie
De avonturen van Jesse – Maarten E.C. Heyman
Uitgeverij: Life
ISBN: 978-90-78437-15-4
173 pagina’s
Prijs: € 13,95
Kijk voor meer informatie over De avonturen van Jesse op de website: http://bobajob.nl/

__________________________________________________________________________________
©NancyW

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.