Mail & Win: Bioscoopkaartjes voor Vampire Academy én het boek!

Gepubliceerd op

untitled

Als er een reeks is die ervoor gezorgd heeft dat duizenden lezers zichzelf opsloten om de boeken te verslinden, dan is het wel Vampire Academy. De personages stalen de harten van de lezers en hun avonturen werden op de voet gevolgd. Inmiddels is de reeks ook verfilmd en Bezeten Boeken mag daarom een geweldige prijs weggeven!

Het verhaal
Rose Hathaway (half mens, half vampier) en haar beste vriendin Lissa Dragomir (sterfelijke vampier) zitten samen op St. Vladimir’s Academie. Deze school wordt bevolkt door Dhampiers en Moroi. Dhampiers zijn half mens en half vampier die hun vredelievend en sterfelijke vampierenvolk, Moroi, beschermen tegen de Strigoi. Strigoi zijn mensenbloeddrinkende vampiers. De Moroi’s en de Strigoi’s leven tussen de mensen op aarde. Rose wordt opgeleid als Dhampier op het St. Vladimir’s Academie. Rose gaat de strijd aan tegen de Strigoi om Lissa te beschermen.
De prijs
Van The House of Books mogen wij maar liefst 3×2 bioscoopkaartjes weggeven. Tevens krijgen alle winnaars een exemplaar van de filmeditie van Vampire Academy.
Hoe maak je kans?
Mail voor 11 maart 2013 je naw-gegevens naar winnen@erya.nl. Uit alle inzendingen verloten wij de winnaars. Heel veel succes!

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.