Mail & Win: Mist van Martine Kamphuis

Gepubliceerd op

9200000006236868_2

Om te vieren dat Bezeten Boeken vandaag online is gegaan, mogen wij van uitgeverij De Crime Compagnie twee exemplaren weggeven van het veelgeprezen boek Mist van Martine Kamphuis.
Lees snel verder hoe je kans kunt maken!

Mist
Als Carlo in Utrecht op kamers gaat om medicijnen te gaan studeren, komt hij in een bijzonder studentenhuis terecht: Bothar. De huisgenoten zijn idealistisch, ze willen zich samen inzetten voor een betere wereld. Malika, een bloedmooie theologiestudente, lijkt hierin de leiding te hebben. Carlo valt als een blok voor haar. Dan komt hij erachter dat Zeno, een eerdere bewoner van Bothar, onder dubieuze omstandigheden gestorven is. Als de bewoners van Bothar samen naar Ameland gaan om daar Oud en Nieuw te vieren, gaat Carlo steeds meer aan zijn huisgenoten twijfelen. Achter de mooie buitenkant van de studenten van Bothar gaan diepe wonden uit het verleden schuil. Allemaal hadden ze wel een motief om Zeno uit de weg te willen ruimen. Dan gebeurt er iets op het besneeuwde eiland waardoor het tot Carlo doordringt dat hijzelf misschien ook gevaar loopt…

Hoe maak je kans?
Om kans te maken op een exemplaar, hoef je weinig te doen. Stuur voor 8 augustus een mail met je naam, adres en woonplaats naar info@erya.nl onder vermelding van ‘Win-actie Mist’. Je gegevens worden alleen gebruikt om het eventueel gewonnen exemplaar naar toe te sturen. Na de actie worden alle mails verwijderd.

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.