Mail & Win: Superhelden.nl van Marcel van Driel

Gepubliceerd op

9200000011128012

Heb jij Superhelden.nl van Marcel van Driel nog niet gelezen, dan kun je twee dingen doen:
A) Per direct naar de boekhandel rennen.
B) Meedoen aan deze prijsvraag!
Van Uitgeverij De fontein mogen wij namelijk twee exemplaren weggeven met als extraatje een poster van dit geweldige boek. Lees snel verder hoe jij kans maakt.

Superhelden.nl
Overal op de wereld spelen kinderen Superhelden.nl. Alleen de allerbeste spelers mogen door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala. Maar niemand weet dat het eiland echt bestaat. Niemand weet dat de allerbeste spelers worden ontvoerd en op Pala tegen hun wil worden opgeleid tot superspion. Afgestudeerde spionnen heten Superhelden en worden op internationale missies gestuurd. Alleen de mysterieuze leider Mr. Oz weet wat het einddoel is. Sinds haar vaders zelfmoord doet de veertienjarige Iris niets anders dan gamen. Haar lievelingsgame is Superhelden.nl, waar ze de ene highscore na de andere haalt. Superhelden Alex en Fiber worden naar Nederland gestuurd om Iris te ontvoeren. Maar zelfs zij weten niet wat Mr. Oz’ plannen met Iris zijn. Want Iris is uitzonderlijk getalenteerd, zelfs voor een Superheld…
Waar veel boeken zeggen gelijkenissen te hebben met de Hongerspelen, doet Superhelden.nl daadwerkelijk aan deze spannende reeks denken. Toch weet Van Driel zich te onderscheiden door met een ander en zeer origineel verhaal op de proppen te komen waarin een game ineens werkelijkheid wordt. Met een sneltreinvaart race je, samen met de personages, van station naar station waar ontroerende, spannende en misselijkmakende gebeurtenissen plaatsvinden. Het is dan ook onmogelijk om het boek weg te leggen, mede omdat de personages levensecht omschreven worden en de gebeurtenissen in filmische stijl zijn beschreven.
Hoe maak je kans?
Om kans te maken op één van de exemplaren én poster vragen wij je om de volgende vraag te beantwoorden:
Wie is jouw superheld en waarom?
Mail je antwoord voor 18 april 2014 naar winnen@erya.nl.
De leukste, grappigste en/of meest ontroerende reacties winnen deze prijs.

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.