HushHush saga deel 1- Hush Hush – Becca Fitzpatrick

Gepubliceerd op

9789048829002_160

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

Nora komt in de biologieles onverwachts naast een jongen te zitten die zich voorstelt als Patch. Nora vind hem mysterieus knap maar ook doodeng want hij weet meer van haar dan een onbekende van haar zou horen te weten. Stalkt hij haar, heeft hij haar bestudeerd? Hoe weet hij dit allemaal over haar? Steeds vaker gebeuren er rare dingen en steeds vaker duikt Patch op op plaatsen waar Nora is, is dat louter toeval of zit hij echt achter haar aan? Ze word uit wel heel vreemde hoek gewaarschuwd voor Patch om vooral uit zijn buurt te blijven een nooit met hem alleen te zijn. Alleen is dat makkelijker geëist dan gedaan, de aantrekkingskracht is gewoon te groot. Nora is stiekem toch verliefd op Patch en hoe hard ze ook probeert om dat te verbergen, het lukt haar niet.

Dit eerste deel (en dan vooral het begin tot even over de helft) voelt voor mij meer aan als een thriller/detective, al word dat ruimschoots goed gemaakt wanneer je verder leest. Het hele verhaal is zo bizar en verwarrend dat het je van het begin tot het einde in spanning houd en je in één ruk laat doorlezen. Er komen steeds meer personages bij die niet te vertrouwen zijn, of dat zo is of dat dat alleen zo lijkt komt allemaal vanzelf uit, maar daarvoor moet je eerst nog dit huiveringwekkende verhaal door. Het is heerlijk geschreven, de spanning spat ervan af en de spanningsboog spant zich steeds verder aan. Prachtige cover waar je naar blijft kijken elke keer dat je het boek eventjes weg legt. Een debuut om trots op te zijn.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048829002
Pagina’s: 384
Prijs:€ 19,99

 [bol_product_links block_id=”bol_568f775a1507e_selected-products” products=”9200000046267531″ name=”Hush Hush – Becca Fitzpatrick” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.