Schuld – Lauren Kate

Gepubliceerd op

schuldklein

Schuld begint op het moment dat Cam verdwijnt in Extase.

Cam gaat op zoek naar zijn vroegere liefde Lilith, die hij al lange tijd probeert te vergeten. Lilith is door zijn schuld in de hel terechtgekomen en hij wil proberen haar te bevrijden. Lucifer sluit een pact met Cam. Als het hem lukt om Lilith binnen achttien dagen opnieuw te veroveren mag hij haar meenemen. Maar hij heeft Lilith vervuld met haat jegens Cam. Wat is de prijs voor een pact met de duivel?

Lillith draait rond in eeuwige hellen die Lucifer met al zijn fantasie keer op keer verzint en de ene hel is nog erger dan de andere. Cam houd nog altijd van Lillith en heeft er alles voor over om weer bij haar te zijn. Wanneer Lucifer Cam de mogelijkheid biedt om Lillith te ‘bezoeken’ in de hel waar ze nu in zit zorgt hij dat Cam daar terecht komt en treft hij Cam daar weer. Hij geeft Cam de kans om weer bij Lillith te zijn, voor altijd, zonder lucifer en zijn vreselijke hellen. Die grijpt Cam natuurlijk met beide handen aan, maar er zit één addertje onder het gras en Lucifer kennende is dat niet zo’n makkelijk addertje om te verslaan of te negeren.

Lauren Kate is er wéér in geslaagd om een prachtig, duister, gekweld en machtig verhaal neer te zetten. In het begin moest ik er wel even inkomen maar wanneer je er weer in zit leest het weer ontzettend vlot weg. De hoofdstukken van vroeger en nu hebben de perfecte verhouding en vullen elkaar perfect aan. De verhalen die naast elkaar lopen zijn Cam en Lillith in het verleden ver voor Ch. en het heden en maken samen het verhaal compleet. Soms voel je tijdens het verhaal de frustratie van Cam door je heen gaan omdat de dingen niet eerlijk gaan, de andere keer voel je de liefde die Cam en Lillith altijd al voor elkaar gehad hebben en die tegenstrijdige dingen maken dat je helemaal in het verhaal zit. Echt een aanvulling als je de ‘fallen-serie’ ook in je kast hebt. Een prachtig verhaal en hopelijk niet de laatste.

Uitgeverij: Van Goor
ISBN: 9789000347896
Pagina’s: 299
Prijs: € 18,99

[bol_product_links block_id=”bol_56c0e153b54ca_selected-products” products=”9200000045871645″ name=”Schuld – Lauren Kate” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.