Soul Seekers: Echo – Alyson Noël

Gepubliceerd op

BB_-_Soul_Seekers__Echo__Alyson_Noël

Soul Seekers: een mysterieuze wereld vol geheimen
Daire heeft moeten accepteren dat ze een Soul Seeker is, een Zoeker met een missie. Ze is de enige die de Onderwereld kan behoeden voor de invloed van de kwaadaardige Richter-familie. En nooit had ze verwacht op een van hen verliefd te worden, Dace.

Dace en zijn tweelingbroer Cade Richter zijn elkaars tegenpolen – Cade is het kwaad in eigen persoon en Dace is een pure, goede ziel. Hij verafschuwt de macht die zijn broer over hem heeft, waardoor hij niet samen kan zijn met Daire.
Daire en Dace worden getraind om hun nieuwe krachten in te zetten tegen het kwaad. Maar juist wanneer ze klaar zijn voor de strijd, slaat het noodlot toe…
Alyson Noël is een New York Times Bestseller-auteur. Echo is het tweede deel in de Soul Seekers-serie. Noël werd bekend van de serie De Onsterfelijken, die in 33 landen is vertaald. Wereldwijd zijn er inmiddels 6 miljoen boeken van verkocht.

In Echo, het tweede deel in de Soul Seekers serie, gaat het verhaal van Daire verder. Omdat Daire een zoeker is zal zij de onderwereld moeten beschermen tegen de Richters. Wanneer Daire echter verliefd wordt op Dace, een lid van deze slechte familie, krijgt ze ook met zijn tweelingbroer Cade te maken. De slechte Cade is juist het tegenovergestelde van haar liefde Dace. Ze worden klaar gestoomd voor de strijd tegen het kwaad, maar dan slaat het noodlot toe. Hoe zal zich dit verder ontwikkelen en zal Daire ooit samen zijn met Dace, ondanks de invloed van zijn slechte tweelingbroer Cade?

Het duurt even voordat Echo je in zijn greep heeft, maar dan wil je het boek ook niet meer wegleggen. Spannende, soms magische momenten worden afgewisseld met de nodige romantiek en houden het verhaal levend. Wanneer je denkt te weten hoe het verhaal zal aflopen volgt er opeens een wending die je absoluut niet aan ziet komen en dit zorgt voor een wel heel verrassend einde. Daarnaast maakt het meteen nieuwsgierig naar het volgende deel in deze spannender Soul Seekers serie.

Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff
ISBN: 9789021807645
Prijs: € 16,95

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.