De sprookjesverteller – Antonia Michaels

Gepubliceerd op

b1a9e2d9-d531-4938-9f75-b3b4ffaed13b

Abel Tannatek is een jongen om wie je maar het beste met een grote boog heen kunt lopen: asociaal, een spijbelaar en een drugsdealer. Anna is dan ook hoogst verbaasd als ze hem op een dag met een klein meisje ziet – en hem aan dat meisje een prachtig sprookje hoort vertellen. Anna wordt op slag verliefd op deze mysterieuze jongen die twee kanten lijkt te hebben. Langzaam maar zeker weet Anna Abel te ontdooien en toegang te krijgen tot zijn hart en dat van zijn zusje Micha. Ze wordt gevangen door het sprookje over de kleine koningin. Maar het sprookje wordt steeds zwarter – en als er doden in het verhaal vallen, duikt ook in de werkelijkheid het eerste lijk op… Wat is er waar van het sprookje en wie is Abel echt?

Anna is een meisje dat erg slim is en op haar geheel eigen wijze door het leven gaat. Wanneer ze op school een pop vindt met bijzondere blauwe ogen en een bloemetjes jurk komt ze in contact met de mysterieuze Abel Tannatek. Hij is altijd alleen, met zijn zwarte muts op en oortjes in en word door iedereen ontweken. Anna’ fascinatie voor Abel slaat om in verliefdheid wanneer ze hem een verhaal hoort vertellen aan zijn kleine zusje. Ze is compleet in beslag genomen door het verhaal en wil nog meer horen. Maar wanneer de eerste dode in zijn verhaal valt neemt alles een wending die je doet huiveren. Komt Anna hier nog uit?

Dit is niet een gewoon simpel verhaal over een meisje dat verliefd word, dit is een belevenis. Het is niet zomaar een verhaal, dit is een verhaal dat een verhaal bevat en tijdens dat verhaal speelt er een ander verhaal. Dát is het bijzondere van dit boek. Het neemt je echt mee in de verhalen en het voelt bizar als je leest, het is alsof je er werkelijk een deel van uit maakt. Het is huiveringwekkend, bloedstollend, liefdevol en ongrijpbaar. Door de vele personages die in het verhaal een rol hebben heb je op een bepaald punt iedereen verdacht maar het eind van dit verhaal zie je bepaald niet aankomen. Het is best een emotioneel verhaal en je zult dan ook niet ontkomen aan een brok in je keel.

Uitgeverij: Lemniscaat
ISBN: 9789047704335
Pagina’s: 366
Prijs: € 19,95

[bol_product_links block_id=”bol_58b6c71c65a2f_selected-products” products=”9200000071824877″ name=”De sprookjesverteller – Antonia Michaels” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.