De RUMAG Bijbel

Gepubliceerd op

Het leven zit vol vragen, kutvragen. En meer dan eens heeft je bestie of de slijter het antwoord. Maar wat als dat niet helpt? Wat als na de kater de vraag blijft doordreunen in je hoofd? Wel of niet naar bed met je ex? Je ouders blokkeren op WhatsApp, of ze gewoon uit de ouderlijke macht zetten? Je toekomst vandaag of volgend jaar verknallen? De RUMAG Bijbel weet raad en als het antwoord je niet bevalt, weet RUMAG ook raad. Voor iedereen die tegen een stootje kan of een beuk in het gezicht.

RUMAG is bekend geworden door zijn hilarische quotes, die van grappig tot best grof kunnen variëren, maar ze zijn vooral herkenbaar. De RUMAG quotes geven eigenlijk weer wat we denken, maar niet hardop durven te zeggen. Alle quotes worden op een zwarte achtergrond met witte letters weergegeven. RUMAG heeft de nodige sites waar ze op te volgen zijn, zo ook hun eigen site waar quotes op staan, blogs, video’s en er is zelfs een shop waar je van mokken tot deurmat, kleding en nog vele anderen dingen kunt krijgen. Er zijn natuurlijk ook RUMAG boeken en dit keer komt RUMAG met een “Bijbel”. Deze RUMAG Bijbel geeft raad op al je (kut)vragen, of je nou atheïst of gelovig bent, voor iedereen is er een antwoord.

Hoe werkt de Bijbel? Nou heel simpel, volg onderstaande stappenplan:

  • Stel een vraag
  • Sla de Bijbel open op een willekeurige pagina
  • Kies de rechterpagina en daar staat je antwoord;
    Ben je er niet mee eens dan kies je gewoon de linkerpagina
  • Nog niet blij dan heb je hopelijk het bonnetje van dit boek nog…

RUMAG geeft voor het geval je geen inspiratie hebt om een vraag te formuleren, de nodige voorbeelden. MAAR ze stellen zich NIET aansprakelijk voor de eventueel geleden schade door het opvolgen van de gegeven antwoorden. De Bijbel beantwoordt dus al jouw vragen en eventueel de vragen van vrienden op je eens-wat-anders-verjaardagsfeestje. Het is trouwens dan ook een geweldig cadeau om te geven, want zeg eerlijk wie wil dit boek nu niet hebben?… Het is namelijk echt een MUST HAVE…

Nou zou je hieronder een voorbeeld kunnen geven met de bewuste bladzijde erbij… kan… maar doen we natuurlijk niet… ok eentje dan, gewoon omdat ie echt geweldig is….

“Moet je de RUMAG Bijbel kopen?”

En dan sla een willekeurige bladzijde open en krijg je dit:

Dus welke bladzijde wordt het?

Hier volgen nog enkele sites van Rumag:

https://rumag.nl/
https://www.facebook.com/rumag/
https://www.instagram.com/rumag/?hl=nl
https://twitter.com/rumagnl
https://www.youtube.com/rumagtv

Uitgeverij: Unieboek| Het Spectrum
ISBN: 9789000369638
Aantal pagina’s: 400
Prijs: € 12,99

[bol_product_links block_id=”bol_5d6bc58baeb19_selected-products” products=”9200000108382567″ name=”RUMAG Bijbel” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.