Maak kennis met Uitgeverij Keytree

Gepubliceerd op

Eindelijk is je manuscript af en is je roman, thriller of misschien wel Young Adult klaar, nu is het zoeken naar wie dit zou willen uitgeven. Een goede uitgever vinden is een hele klus en als (beginnend) auteur neemt niet elke uitgever zomaar je boek in uitgave. Misschien is het dan een idee om eens te kijken naar Uitgevrij Keytree, een enthousiaste uitgever die oog heeft voor je werk en voor jou als auteur. We laten je graag kennis maken met deze uitgeverij en de drijvende kracht erachter.

De man achter Uitgeverij Keytree
Arno van den Kieboom is altijd gek van boeken geweest, lezen was zijn grootste hobby en ook waagde hij zich al vanaf jonge leeftijd aan het schrijven van korte verhalen. Zijn favoriete schrijfster was de inmiddels overleden Heleen Vreeswijk. Het was ook zij waar Arno tijdens een schrijfcursus wat schrijfsels naartoe toestuurde om te vragen wat zij ervan vond, waarop Heleen hem motiveerde om iets met zijn talent te doen. En zo geschiedde, want in 2012 verscheen zijn eerste boek, de thriller In Shock. Het uitgeefproces verliep moeizaam en Arno ging op onderzoek uit. Hij vroeg bekende en minder bekende auteurs naar hun ervaringen. Hij nam dankbaar alle tips mee en zijn tweede boek, ook een thriller met de titel Wraak, bracht hij in 2016 uit via een POD-uitgever.
Toch besluit Arno dat het uitgeven van een boek beter moet kunnen. Als beginnend auteur word je zo het diepe ingegooid, na het drukken van een boek moet de auteur het maar uitzoeken. Arno mist het meedenken, de feedback en vooral het persoonlijke contact en dus neemt hij de grote stap en begint in 2017 zijn eigen uitgeverij.

Uitgeverij Keytree
Uitgeverij Keytree opent zijn deuren en Arno is vast van plan er een succes van te gaan maken. De uitgeverij is een POD-uitgeverij die zich onderscheid omdat hij, in tegenstelling van de meeste POD-uitgevers, dezelfde boekhandelskorting geeft als de reguliere uitgeverijen. Maar boven alles is Uitgeverij Keytree onderscheidend omdat Arno het persoonlijke contact met auteurs zeer hoog in het vaandel heeft staan. Hij denk mee en ook wanneer een manuscript niet uitgeefwaardig is zal hij proberen met de nodige feedback en motivatie toch de droom van de schrijver uit te laten komen. Arno is geen opgever. Zo is hij zes dagen per week bereikbaar via mail of app en streeft ernaar om, wanneer mogelijk, de auteur ook persoonlijk te ontmoeten. Hij luistert naar de wensen en zorgt voor een goede opmaak van het binnenwerk. Desgewenst kan Arno ook de cover ontwerpen. Inmiddels heeft menig auteur Uitgeverij Keytree al weten te vinden en heeft Arno met zijn uitgeverij al diverse boeken uitgebracht. Ook zijn eigen twee laatste thrillers Voor het leven getekend en Gerechtigheid kwamen in 2017 en 2019 uit via Uitgeverij Keytree.

Je eigen boek uitgeven
Heb jij inmiddels je manuscript af en ben je nog op zoek naar een goede uitgever? Neem dan eens een kijkje bij Uitgeverij Keytree. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zal deze POD-uitgeverij je helpen je boek uit te geven, van het moment dat je het manuscript instuurt tot dat het boek bij jou in de kast staat.

Kijk voor meer informatie of het insturen van je manuscript op https://uitgeverijkeytree.nl/

Geschreven door

Contact Info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.